Onurun vts'nin eski sahibi benim bende ilk sahibinden aldım aldığım adam 45 yaşındaydı ve hanımı kullanıyordu bırak kapak taşlamayı arabada standart harici hiçbirşey yoktu ilk filtreyi ben taktım, yayı ben taktım, hararete gelince devirdaimi ve hararet müşürünü ben değiştirdim hararet ibresi az bişey fazla gösteriyor sıfırkende öyleymiş fanları çok normal çalışır ibre aldatıyor sadece emin olmadan bişeyler yazmayın çamur atmayın şukadarını söyliyim 7-8 tane gti vts ye bindim o arabanın yürüyüşü hepsinden farklıydı motoru çok sağlıklıdır ve onur kardeşimde bakıyo arabasına helal olsun yürütüyor, 2 araçta iyi yürümüş ama çamur at izi kalsın olmasın gündüz tekrar denersiniz güzel videolar çekersiniz kim kimi geçmiş bizde izleriz.
biarabaya kapak taslama var demek çamur atmak değildir araba da o kadar ii yuruyorsa paramparca sökmenın bı anlamıda yok zaten arada bılınen bıkılo farkı var saxonun 106 nınn öle ahım şahım güçlü bımotoru yok hafıflıkten gıdıo bı de sökersen tabı ii gıdecek vtecte o şekılde sökuldugu zaman herlade 1.3 mp llık bı cep telefonu bıle kımın gectıgını açıklar bıze yarışılacaksa bence hiç bı parca sökulmesın
camur falan attıgımız yok konuyuda kapattık ozur dıledık daha ne uzatıosun ama ıs ıhtımallere kalırsa neler oluyo neler oglu babasından habersız kaza yapar yaptırır babası ıdda eder kazasız dıye usta parca degıstırır ruhun duymaz falan vs olabılır ben ole oldugunu dusunuyrum ılk basta taslı dedım ozur dıledım sonra sadece kendı dusuncem guzel gıttıgını soledık zaten camur at ızı kalsın falan vs boyle bı durum yok yarıs konusundada yarıstır bu bugun ben gecerım yarın onur gecer ertesı gun bı baskası onemlı olan dostluk bız 1 e 1 berabere kaldık yarında devammını dostca devam ettırıcez nokta
gecicem hepsini o olucak![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Yiit in araçda o zaman yürümediği için paramparça o zaman.Yarış araçlarının içide yürümedikleri için sökülmüş
Onur aracına ekzantrik,turbo , nos vb. işlemler yapmadığı için maksimumu yakalamak adına sökmüştür.O aracın bu hali ile en iyi giderini bulmak adına yapmıştır.Sonu da budur..
Kendisi aracını aldıktan sonra Antalyamızdan roll ve drag videoları çoğalmıştır (yapılmıyordu demiyorum sadece videolar ve bunlar üzerine dönen sohbetler çoğaldı) ki bu da iyi birşeydir..
Ama her yaptığı atraksiyondan sonra konular dağılıp gidiyor.Böyle mi olmalı Antalyalı hemşerilerimyoksa daha önce olduğu gibi birlik beraberlik örneği gösterebilirmiyiz Türkiye'ye..?
Zaten kaç kişi aracına kıyıp da geliyor ki organizasyonlara?
Bugün Hakan kullanır geçer yarın Onur ..İki araba bu speclerde hemen hemen denk gibi zaten..
Herkese sevgiler , saygılar...![]()
benim pokiyle bi derdim yok bi derdim oldumu yüzüne sölerim dün akşam güzelce tokalaştık tanıştık memnun olduk..araçlarımızı yürüttük ikimizde araçlarımızın sonuna kadar hakkını verdik...bide seninle denemek istiyorum..yarın da seninle tanışıp tokalaşmak istiyorum...ayrıca poki kardeşim ile yarışmak istemiyorum demedim kim olursa olsun yarışırım birbirimizi tebrk eder memnun oluruz olay budur hayırlı iftarlar....
Dr.Ecu AntaLya
konuda herkes bir sözcüğün altında bityeniği arıyor ben yarın alıcam gazları herkes barıscak şovumu izleyin diyorum![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)