User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
148 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Onur's Vts Vs Hakan's Vti

hakantunali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Redpunk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 numara yurumus aracin Hakan Abi.

Isallah daha ii olcak.
    saol kardeşim katkılarınla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet-t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak sımdı onur arabanda bısey var demıyorum yoldan geldın 1 kere kalktık falan hararetı 90 ı gecmez normal bır arabanın kapagın taslanmıs kı hararetın artıyo ben buna emınım sen taslatmamıssındır onceden olmustur bılınmez zaten bı kapak taslamaylada araba ucmaz mrk etme araban cok guzel gıdıyo ama sokuk oldugu ıcın gıdıyo neyse pazar gunu 4 5 6 7 gıbı HANGI SAAT UYUYOSA bulusalım bende vtı ın koltuklarını stepnesını falan bı soktureyım deneyelım
    Onurun vts'nin eski sahibi benim bende ilk sahibinden aldım aldığım adam 45 yaşındaydı ve hanımı kullanıyordu bırak kapak taşlamayı arabada standart harici hiçbirşey yoktu ilk filtreyi ben taktım, yayı ben taktım, hararete gelince devirdaimi ve hararet müşürünü ben değiştirdim hararet ibresi az bişey fazla gösteriyor sıfırkende öyleymiş fanları çok normal çalışır ibre aldatıyor sadece emin olmadan bişeyler yazmayın çamur atmayın şukadarını söyliyim 7-8 tane gti vts ye bindim o arabanın yürüyüşü hepsinden farklıydı motoru çok sağlıklıdır ve onur kardeşimde bakıyo arabasına helal olsun yürütüyor, 2 araçta iyi yürümüş ama çamur at izi kalsın olmasın gündüz tekrar denersiniz güzel videolar çekersiniz kim kimi geçmiş bizde izleriz.

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakantunali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol kardeşim katkılarınla
    Sorun diil abi.

Ne zaman istersen biliosun.

SİNANN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onurun vts'nin eski sahibi benim bende ilk sahibinden aldım aldığım adam 45 yaşındaydı ve hanımı kullanıyordu bırak kapak taşlamayı arabada standart harici hiçbirşey yoktu ilk filtreyi ben taktım, yayı ben taktım, hararete gelince devirdaimi ve hararet müşürünü ben değiştirdim hararet ibresi az bişey fazla gösteriyor sıfırkende öyleymiş fanları çok normal çalışır ibre aldatıyor sadece emin olmadan bişeyler yazmayın çamur atmayın şukadarını söyliyim 7-8 tane gti vts ye bindim o arabanın yürüyüşü hepsinden farklıydı motoru çok sağlıklıdır ve onur kardeşimde bakıyo arabasına helal olsun yürütüyor, 2 araçta iyi yürümüş ama çamur at izi kalsın olmasın gündüz tekrar denersiniz güzel videolar çekersiniz kim kimi geçmiş bizde izleriz.
    biarabaya kapak taslama var demek çamur atmak değildir araba da o kadar ii yuruyorsa paramparca sökmenın bı anlamıda yok zaten arada bılınen bıkılo farkı var saxonun 106 nınn öle ahım şahım güçlü bımotoru yok hafıflıkten gıdıo bı de sökersen tabı ii gıdecek vtecte o şekılde sökuldugu zaman herlade 1.3 mp llık bı cep telefonu bıle kımın gectıgını açıklar bıze yarışılacaksa bence hiç bı parca sökulmesın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    camur falan attıgımız yok konuyuda kapattık ozur dıledık daha ne uzatıosun ama ıs ıhtımallere kalırsa neler oluyo neler oglu babasından habersız kaza yapar yaptırır babası ıdda eder kazasız dıye usta parca degıstırır ruhun duymaz falan vs olabılır ben ole oldugunu dusunuyrum ılk basta taslı dedım ozur dıledım sonra sadece kendı dusuncem guzel gıttıgını soledık zaten camur at ızı kalsın falan vs boyle bı durum yok yarıs konusundada yarıstır bu bugun ben gecerım yarın onur gecer ertesı gun bı baskası onemlı olan dostluk bız 1 e 1 berabere kaldık yarında devammını dostca devam ettırıcez nokta

£mR@h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tartışma bitmezzz

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecicem hepsini o olucak
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiit in araçda o zaman yürümediği için paramparça o zaman.Yarış araçlarının içide yürümedikleri için sökülmüş
    Onur aracına ekzantrik,turbo , nos vb. işlemler yapmadığı için maksimumu yakalamak adına sökmüştür.O aracın bu hali ile en iyi giderini bulmak adına yapmıştır.Sonu da budur..
    Kendisi aracını aldıktan sonra Antalyamızdan roll ve drag videoları çoğalmıştır (yapılmıyordu demiyorum sadece videolar ve bunlar üzerine dönen sohbetler çoğaldı) ki bu da iyi birşeydir..
    Ama her yaptığı atraksiyondan sonra konular dağılıp gidiyor.Böyle mi olmalı Antalyalı hemşerilerim yoksa daha önce olduğu gibi birlik beraberlik örneği gösterebilirmiyiz Türkiye'ye..? Zaten kaç kişi aracına kıyıp da geliyor ki organizasyonlara?

Bugün Hakan kullanır geçer yarın Onur ..İki araba bu speclerde hemen hemen denk gibi zaten..
    Herkese sevgiler , saygılar...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    camur falan attıgımız yok konuyuda kapattık ozur dıledık daha ne uzatıosun ama ıs ıhtımallere kalırsa neler oluyo neler oglu babasından habersız kaza yapar yaptırır babası ıdda eder kazasız dıye usta parca degıstırır ruhun duymaz falan vs olabılır ben ole oldugunu dusunuyrum ılk basta taslı dedım ozur dıledım sonra sadece kendı dusuncem guzel gıttıgını soledık zaten camur at ızı kalsın falan vs boyle bı durum yok yarıs konusundada yarıstır bu bugun ben gecerım yarın onur gecer ertesı gun bı baskası onemlı olan dostluk bız 1 e 1 berabere kaldık yarında devammını dostca devam ettırıcez nokta
    Tebrikler...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzatan yok sen uzattıkça uzatmışsın kapağı açtırmaya kadar gitmiş mevzu benmi uzatmışım yani, sende kabul etmişsin bidaha deneyin dostluk kazansın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakantunali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz pokiyle çekişmenizi sonuçlandırın benimlede deneriz tabi. gerilen pokiyle sensin benim için problem yok. ayrıyeten bu pokide ne var kimse kalkmak istemiyo
    benim pokiyle bi derdim yok bi derdim oldumu yüzüne sölerim dün akşam güzelce tokalaştık tanıştık memnun olduk..araçlarımızı yürüttük ikimizde araçlarımızın sonuna kadar hakkını verdik...bide seninle denemek istiyorum..yarın da seninle tanışıp tokalaşmak istiyorum...ayrıca poki kardeşim ile yarışmak istemiyorum demedim kim olursa olsun yarışırım birbirimizi tebrk eder memnun oluruz olay budur hayırlı iftarlar....
    Dr.Ecu AntaLya

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz sökük araba görmediniz.

onur senin aracında ne sökük bu kadar dert olmuş
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

hakantunali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim pokiyle bi derdim yok bi derdim oldumu yüzüne sölerim dün akşam güzelce tokalaştık tanıştık memnun olduk..araçlarımızı yürüttük ikimizde araçlarımızın sonuna kadar hakkını verdik...bide seninle denemek istiyorum..yarın da seninle tanışıp tokalaşmak istiyorum...ayrıca poki kardeşim ile yarışmak istemiyorum demedim kim olursa olsun yarışırım birbirimizi tebrk eder memnun oluruz olay budur hayırlı iftarlar....
    zaten pokiyle bi derdiniz var demedim çekişmeniz var dedim onu bi sonuca bağlayın sonra bende kalkarım problem yok spor dostluk kardeşlik kazansın bizimde amacımız o

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuda herkes bir sözcüğün altında bityeniği arıyor ben yarın alıcam gazları herkes barıscak şovumu izleyin diyorum
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sokebilen soker vtecte soksun gorelim fark olabiliomu saxodan attiimiz max 20 25 kg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz sökük araba görmediniz.

onur senin aracında ne sökük bu kadar dert olmuş
    sadece arka koltuklari ve kapi iclerini soktuk bu dert olmus vti in headersina karsilik arka koltuk iste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiit in araçda o zaman yürümediği için paramparça o zaman.Yarış araçlarının içide yürümedikleri için sökülmüş
    Onur aracına ekzantrik,turbo , nos vb. işlemler yapmadığı için maksimumu yakalamak adına sökmüştür.O aracın bu hali ile en iyi giderini bulmak adına yapmıştır.Sonu da budur..
    Kendisi aracını aldıktan sonra Antalyamızdan roll ve drag videoları çoğalmıştır (yapılmıyordu demiyorum sadece videolar ve bunlar üzerine dönen sohbetler çoğaldı) ki bu da iyi birşeydir..
    Ama her yaptığı atraksiyondan sonra konular dağılıp gidiyor.Böyle mi olmalı Antalyalı hemşerilerim yoksa daha önce olduğu gibi birlik beraberlik örneği gösterebilirmiyiz Türkiye'ye..? Zaten kaç kişi aracına kıyıp da geliyor ki organizasyonlara?

Bugün Hakan kullanır geçer yarın Onur ..İki araba bu speclerde hemen hemen denk gibi zaten..
    Herkese sevgiler , saygılar...
    ben kendi 150 hplik arabami gectm miniklerin 450 hp k20 side sokuk zevk meselesi ahaahah neyse hadi.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendi 150 hplik arabami gectm miniklerin 450 hp k20 side sokuk zevk meselesi ahaahah neyse hadi.
    bende 140 beygirlik aracımı söktüm
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 140 beygirlik aracımı söktüm
    az daha çık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)