Rovansı olsun gunduz olsun yarın pazar ogleden sonra 3 4 gıbı cıkalım deneyelım ben de vtı ın koltuklarını stepnesını falan soKuPte geleyım tartısmaya gerek kalmıcak![]()
400 e fotofinish koycam bidaakine gelirsem içiniz rahat olsunpazar 3-4 hava cok sıcak olur 6-7 iyidir bence
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
bak sımdı onur arabanda bısey var demıyorum yoldan geldın 1 kere kalktık falan hararetı 90 ı gecmez normal bır arabanın kapagın taslanmıs kı hararetın artıyo ben buna emınım sen taslatmamıssındır onceden olmustur bılınmez zaten bı kapak taslamaylada araba ucmaz mrk etme araban cok guzel gıdıyo ama sokuk oldugu ıcın gıdıyo neyse pazar gunu 4 5 6 7 gıbı HANGI SAAT UYUYOSA bulusalım bende vtı ın koltuklarını stepnesını falan bı soktureyım deneyelım
boş konusmuyorum sen sanal ortamda cok rahat konusuyorsun onu belirttim. Karsındaki insanı tanımadan 3. kişi olarak böyle rahat kelimeler kullanınca antipatik oluyorsun. VTi a kötü laf etmiyorsun ama VTS dende kıl aldırmıyorsun bırak onurda konussun biraz. Bosuna antipatik olma gecmiş gecilmiş mühim şeyler değil. Taslama vardır yoktur orası bağlayıcı etmen değil seceresi bellimi aracın?
Uzatmaya gerek yok madem kı ılkınde o gecmıs ıkıncıde gecıldıgını kabul etmıyo o 1-0 onde olsun bunu 2 yapan kazanırya pazar gunu deneyelım gunduz vaktı vıdeoda cekılsın buraya koyalım
poke yine boş durmuyorsunsadece senın için vti hazırlıyorum gelince bnmkını kullan sen. askerdeyken biter bi ayar kalır kardesim
![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Serkan sökün deneyin ben buna bişi demiyorum geçmek geçilmek normaldir. Arabanın evveliyatıda gene tanıdıktaydı oda yaptırmadı öyle bişi.
Normalde bundan daha rahatımantipatik mantipatik seviyorum ben doğru gördüğü savunuyorum.
Yarışan sizsiniz derken araba hakanın süren serkan peki ya sen ? benden ne farkın var
İşallah tabi birgün karşılaşırsak çay içeriz.
1.6tdi.
Ecutech.
BDEVO9
www.sunishotels.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)