mustafa naber kardeşim bigün deneyelim seninle baya eğleniriz :D
Printable View
vay yusufum egzantrik takcağını sölediler eskiden bütün vti lerle ilgili bilgi gelirdi şimdi tek tük ciddi bilgiler gelio anlaşılan egzantriği takmışın deneriz sorun yok ama ben bugune kadar hiçbir vti ye geçilmedim tecrübe ile sabit:hahaha:
latife bir yana geçersen süper olur ben çok hırslıyım geçilince arabamı hızlandırmak için çaba sarfedicek enerjiyi buluyorum kendimde şuan okul ew ew okul vasıta görevi görüyor:hahaha:
ya musti davşanım biz ne zaman deneyecez senle yaw :(
dadlım cuma yada cumartesi yapsak farketmez çıkmasına çıkarım ama fena şekilde gribim bilgin vardır.
yusufum sana vticiler hakkında baya bilgi vermişken bana bunu mu sölüyorsun? senle 3kişi artı 38cm bass la 1.4 barda kafa kafaya gittik imanına kadar sökük araban ve tek kişisin şuan 1.8 bardayım senle denemeye gerek yok bunu 1.4 barda sen söledisen 1.8 bardada ben söylüyorum polemiğe giricek denemeler istemiyorum rahatsızlığımı birkaç post ewwel söledim sana iyi denemeler...
bana araçlar hakkında bilgi vermen benim aracım hakkında net bilgi sahibi olmadan egzantrik takmışsın diye söyleme hakkını tanımıyo bence .. deneme olayına gelince bende ayarsız bir halde denedim seninleki eksikler bitmez hiçbir zaman senin barın tam olmaz bnm ayarım bitmez bu işler böyle gider..
yusuf senın arabanın plakası ne kardeş?