s2000 alıcam onlada gazlıcam eheheh :) sevmeyin biizi :)
Printable View
muharrem beni yanlıs anlama ben ornek verdim :) Olan olmuş videolar çekilmiş sen geçmişsin zaten :) istersen arada 50 boy olsun geçmişsin.
ama ben güzel ayarlı egzantrikli typer olayına katılmıyorum istediği kadar ayarlı olsun typer 5ten 6.ya çektiinde ki o bi süre duraklaması olduğu süreece sağlam giden s2k geçer typerı.
BG i izledik BY yi izledik + olarak çok iyi giden bi s2k ya bindim top speed bastık ona dayanarak söyledim. :)
ben s2k alıcam konuya açıklık getiririz :D iyi pilotaj görürsün muharrem :D
250 bitiyor doğru edo istisna onun ki ciddi fena giderdi :D halada gidiyo yawrumun arabası :D
kanka demek istediğim atmosferikte bana göre typerın 6 sı çok yavaş belli bi süre sabit gittikten sonra kendiine gelip gitmeye baslıyor ama s2k öyle deil
250 ye kadar kafa kafaya gelsinler o zaman 6.viteste konuşsun sonuç bence :D
bu arada sen hangi s2k yı geçtin sölede aydınlansın ortalık
6 da basalım muho :D
s2kcılar rahat tabi, kafasına gore takılıolar, vercen bı çakal typercının elıne s2kyı bak nası canavar oluyo:D:DD::D:Dd::D
yaw arkadaşlar abiler kardeşler kavga edicekseniz nie deniyorsunuz hepiniz yaşınızı başınızı almışsınız artık bu işin zevkine varın aşın bunları bu hırs adamı bitirir illa hırs yapıcaksanız aracınızı daha hızlı hale getirmek için yapın koca koca adamlarsınız okuyunca üzülüyorum ayrıca vti opc olayına gülmekten başka bişi diemiyorum ewt çok hızlı vti lerimiz var ist de ama okadarda uçmak anlamsız 2.0t yede gerek yok corsa 1.6t opc bile vti lere yeterli deneme ile sabittir;)