yani rs i geçen gtc orjinal değil chipliymiş..
rs-gtc konusunda ısrarla sadece egzos var diyip durmuştunuz çok tartışılmıştı açıkçası bende orjinal o kiloda gtc nin yüklü rs le yürüyeceğini sanmıyordum ve ihtimal vermemiştim sadece egzos olduğuna
yani rs i geçen gtc orjinal değil chipliymiş..
rs-gtc konusunda ısrarla sadece egzos var diyip durmuştunuz çok tartışılmıştı açıkçası bende orjinal o kiloda gtc nin yüklü rs le yürüyeceğini sanmıyordum ve ihtimal vermemiştim sadece egzos olduğuna
neyse hızlı bı araba olsunda sorun deılyanlıs anlamada bole %30 egım fılanda olmasın mumkunse duz olsunkı 2 tarafada avantaj nede dez avantaj yansımasın.. çokmu ıstek yaptım ne
![]()
guzel deneme olmus![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
saçmalamayın demeyınde saglam gıden VTEC'lerın sesı bana daha bı hırcın daha bı dehset gelıyor dıger VTEC'lere gore ...????
![]()
![]()
evet chipli ama orjinal yazılımdan bahsediliyor
araca serviste ORJİNAL yazılım yüklendi...
alper dynoyada cıkmıs perf. chip yazdırmadan once 193 hp cıkmıs chıpten sonra 163 hp cıkmıs sonra gitmis hemen orj. yazılım yukletmis..ve buda kesinlikle dogru emin olmak icin ogun iyice konustuk iki durumdada dynoya cıkmıs araba.
astra 230 hp cıksın kafamı kesecem...dynoya girces ayrıca ben 78 kg yim kadir abi 60 ı nerden cıkardınyanıma aldıgım arkadaş biraz hafifti o kadar hafif dediin yine 70 kg yani 10 kg yımı kafama kakıon
eksoz versin versin de 10 hp versin 15 versin en fazla yine 193 hp araba... olur 215 hp yani
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
baksana doğukana 215 diyo bende alın 5 hp ortaya karışık dedim size![]()
Stock araba balonu dynoda patlar ben hala 240 dan aşşa olmadığını düşünüyorum
Bu arada yeni geldik baya canlı arabalar vardı siz gelmediniz enkaya ?
Msupra,Evo Tme(500hp),e30swap m3,mz4,Turbovtec(vtc),Turbo vtec mertcan,206rc turbo,m3,ctr,b20 vtec,vti,si,corsa c20xe,cupra ve 1000cc motorlar sayesinde Enka toz duman oldu organizeyi mertcan yaptı![]()
enes yaptırın rot ayarınızı filtrenizi takın yine deneyelim teslim etmeden önce
hatta yarın gelin burda yaptıralım rot ayarını![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)