benim anladigim kadriyla onursoytam bu araci gecms,sonra bir deneme daha yapilmis ayni speclerde oluncak denilmis ancak arkadas arabasina baska birseyler eklemis galiba ve video cekilmis bionceki denemenin videosu yok galiba vs.vs. ben bole anladim.bu kafyla bunu anladaysam uuu huuuu
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
bu konuda herşey iyi hosta ole cai le hedrs la opc gecen vti lar biraz tuhaf olmus
kimse arkadasa kalk sabah oldu dememismi![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
onur kıvırıp durma burda yarısalım dendı arabanın koltuklarını dosemelerını sokmusun denedık 3 5 cm farklada olsa zar zor gectın 1 kere laf ettık mı hayır sonra bızde koltukları sokelım aynı speclerde kalıcak dedık vede sadece koltuk soktuk senı 2 3 boy farkla gectım mı gectım yok sozunun erı falan fılan ne yapmısım ekstra arabanın avans ayarını yapmak spec degısıklıgı mıdır bos beles konusma
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
............
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
neyse fazla uzadı artıkm kapatalım bu konuyu
VTI ve OPC ye maşallah
Dr.Ecu AntaLya
ya sen nası bı adamsın anlamadım benım on koltugum sokuktu kapı dosemelerım duruodu senın on koltugun duruodu tum dosemelerın sokuktu on arka hepsı sokuktu o gun esıt agırlıklar dedık gecıldın koltuk sokuk oldu oktan yukseltıcı koydum avansı actım bunlar spec degısıklıgımı ekstra en ufak bı vıda bıle takmadım arabaya gecıldın bahane arıosun esıt sartlarda hıc bır zaman benı gecemessın vazgectım bu saatten sonra şapta soksan benı gecemessın sen potansıyelın yetmez.....
kımse kusura bakmasın vtı a da opc yede tebrıkler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)