arabayı yeni almış olabilirim..ben sürekli takip ediyordum s2k le typeR denemelerini..mantıklı parçalar alarak çok düzgün bi ayar yaptık ve nihayetinde o kadar sitede söylememe rağmen s2k le denemek istiyorum diye 1 tane bile s2k denemedi..Bir gece denk geldik ve denedik sonucuda gördük..Hele egzantrikli typeR benim boyların üzerine 3-4 boy daaha ekle derim sana.. egznatrik olayı çok farklı typeR da
bu arada filte egzostlu vtec opc yi geçiosa hangi vtecse o ömür boyu satmasın binsin o vtec e
dahada bişi demem![]()
arkadaslar şimdi konuya objektif bakmak gerekirsen konu ztn yine saçma yerden saçma yere gelmiş![]()
s2k typer konusuna gelince şimdi s2k yı yürütmek herkezin işi değil bana göre BY i hepimiz biliyoruz zamanında egzantrik li typerların bir çoğunu geçiordu dediğim gibi s2k yı yürütmek iş herkez beceremez yürütmesini.
Yürüyen s2k görmek istiyosanız hangi model hangi kasa olursa olsun verin tunanın eline binin yanına yürüyen s2k görün derim...
kprolu typerı top speed de 6 boy geçmesine imkan yok s2k nın muharremcim bu konuda senle hem fikriim2 boy geçer yada 3 boy geçer ama 6 olmaz.
ama şunuda unutmayalım örnek veriyorum s2k yı tuna gibi iyi yürüten bi adama verin 5.vitesten itibaren hiç bir typerın şansı yok s2k ya karşı hiç ama hiç bir şekilde yok hemde.bu bizzat kanıtlanmıstır.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
hiçbir güzel ayarlı egzantrkli typeR i s2k geçemez..Ben napim şimdi s2k le denerken tunayımı çağırsaydım kaangelmiş denemişiz 240 a kadar basmışsız 6 boy geçmişim.Geçmemişmiyim ? Geçmişim..ve o s2k yi kullanan kişide yıllardır bu işin içinde olan birisi ve gayette düzgün kullanıyor.
opel'i almanlar sattı die biliyorum ben satmadan öncede alman denilince akıla audi bmw mercedes geliyo opel çekik gözlülerin hyundai'si gibi bişey ....hyundai'mi vericez altına
muharrem arkadaşlar haklı hatayı biz yaptık skn typer verdik ellere ben alıcaktım onu ottocorınoya devam edicektik![]()
fiteke bak sen ya, astra gsi ile yarıştırıyoduk düne kadar şimdi gaza geldiler ortalık boş olunca gtc'yide geçtik opc'ye sardılar...
ztn bi vtec bi typer felaketsadece s2k yı sevmemin nedeni hondadan sanırım sahiplerden kaynaklanıyor
yakın zmaanda m5 geçen typerlar vardı onları inandırmadikki s2k-typerı nasıl anlatcaz
herkese hayırlı gazlamalar dielim o zman gitsin kim kiminle denemek istiosa denesin
200luk stock gtc turbo vıdeosu 206rcle 3-4 sene once cekmıstık 180lerde rcyı gecıor gtc,
bu rcde cok ıyıı gıden arabaydı zamanında vteclerı rahat gecıodu..
bı fıkır verır 200luk gtc hakkında..
http://www.youtube.com/watch?v=iYfJf8Yf4kI
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)