valla biz bunlara göre sütten çıkmış ak kaşığız rolling felan bunların yanında araba jant kapağı bile sayılmaz yani...![]()
valla biz bunlara göre sütten çıkmış ak kaşığız rolling felan bunların yanında araba jant kapağı bile sayılmaz yani...![]()
anlamadıgım konu neden arabanın ıcınde 4 kısı fix otururki bi kişi binsin yapsın showunu nıe 4 kısı de takla atsın kı.
ama bu adam araplardanda rahatsız.
şimdi benim anlamadığım bi nokta var,,,
bu adamlar tam ülke olarak nerde yaşıyo bilmiyorum ama müslüman bi ülkede olduğu kesin.
kaza sonucu yapılan israfı ,, her cumada duyduğumuz ''allah çirkin işleri fenalığı ve azgınlığı yasaklar'' cümlesini vss es geçicek kadar hızlı ve öfkeli bi genç topluluğu olduklarını farzedelim;; Normalde bi kız bi oğlanla yakalandı diye sokakta kafasına taşla tekmeyle girip öldüren , veya taşlanarak öldürülen ,, şeriatla yönetilen bi toplumda bu elemanlara neden kimse bişey diyip karışmıyoda bunlar korkusuz rahat rahat yapmaya devamedebiliyolar??Bide hepsini salla ,, adam direk ayarı kaçmış olarak sürdüğü için ölmemesi bile büyük şans ,, bunu bile bile yaptığı için geberdiinde de dinen intahar sayılmıyomu ??
ama resmen bi çığır açıldı arab devleti bunlara izin verio heralde ülkeyi driftle tanıtıolar artık![]()
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
bu kadar da kasti olarak kaza yapılmazki be kardeşim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)