evet aracı bılıyosun kardesım benın aracım ercan adım evet aldıgımda arac cok kotu durumdaydı ama cok muazzam bı bakım yapıldı aracıma aklına ne gelırse degıstı sanzıman dahıl sıfır yetkılı sevısten alındı daha araba yenı yenı kendıne gelıyo evet o vtec gectı benı helal olsun bısı demıyorum ama bekledım onu gebze mc de gelmedı hepp ben onuun devrınde yurudum vtec ustu...... benım aracda cip yok sadece egzos var oda son susturucu kotu neyse yanı vtec ustu gecemedım o aracı ama altı denersem gecerım emın olun bu halıyle hemde.. ole herkezz atıp tutuyo ıste neyse en kısa zamanda yıne gorusuruzz ınsallah burdada vıdeo ızlersınızz kendınıze ıyı bakın .
clio şuan fabrika çıkış halinde desek yeridir, egsoz var sadece o da 5 para etmez filtre ve egsozla güzel yürür bence. havalar bozmadan önce bunları yaparsa arkadas tekrar bi video izlemek isterim![]()
maşallah araçlara
Dr.Ecu AntaLya
ufak tefek eksiklerim var, burak da biliyor araba en son gitmiyordu
halledelim, deneriz![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Ben EB RS' i aldığım stock hali ile filtre, egzoz ve yazılımlı hali arasında 7-8 boy civarı fark vardı arkadaşlarKıstasınızı ona göre yapın
Bu arada ne olursa olsun b20 ye de Maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)