Videolar var burak dostum en ufak boylu olanı koydum onuda hayatta koymam yani ama sırf öle dediği için koydum..
ben sana bıse solummu hasan bu vıdeo muhabbetıne takılan adamla denemıcem kankan daha olsa koycan kardesım bunu zevk ıcın yapmıyormuyuz gecsen nolcak gecılsen nolcak deneyen arabalarda sorun yoksa vıdeoyu yapıstırcan bunda abest bıse yok aksam gelıp evde ızlıcen bızde burda tartısıcaz bu sıtenın amacı ne yoksa tatlı atısmalarda olucak elbet ama video işin güzel yanı artık bunu aşalım, aşamayanlar için söylüyorum![]()
Evet Haklısın İşte kimi istiyor kimi istemiyor.
sizin konuyu az çok duydum.brz iletisim anlasmazligi olmus aranizda anladigim kadariyla.neyse duyduguma göre bu hafta sonu hepiniz çikiyormusunuz o zaman hersey belli olur.sonuçta bu zevk için yapilan sey kimin arabasi o gün iyi ise o geçecektir.geçen insanlar birbirlerine brz takilirlar güler geçilir olur böyle seyler.hepiniz iyi insanlarsiniz.hepinizin birbirinden güzel arabalariniz var.neyse fazla uzatmayayim hepinize keyifli gazlamalar dilerim.gönül isterdiki sundan 2 hafta önce yapin rolling gecesini bende aranizda olayim hepberaber gazlayalim ama ne yazikki döndüm.seneye insallah hep beraber gazlariz![]()
[QUOTE=coopers;860753]myredline dostum ogün hatta sizin tayfadan 41 plaka vts vardı oda geldi yanıma dediki deniyelim tmm dedim oda 2 de 3de önddeydi ve onda kısa filan varmış. tekti ben 2 yine. ama 3ün sonu bye bye yapıorum aradan 1 gün geçti demiş rot vteci cooper si işte boy boy geçtim nokta oldular bende duyunca çağırdık gel deniyelm yok ben öle birey demedim dedi kıvırmaya başladı olmaz denicez dedik denedik 2tane videom var elimde yani öle bir boy atmıyıyorum yani rahmanlar ataşehir arası kilometre kadar fark oluo gerek yok böle şeylere biz işin eğlencesindeyiz sen geçmişsin ben geçmişim sorn deil ama abartmaya atmaya gerek yok
neyse cumartesı gorusuruzz ok
myredline cumartesi hava yağmurlu olsa bile sizin çocuklar bizim mekana hep gelio haftaiçi bile sende gel onlarla hem muhabbet ederiz hemde deneriz sıkıntı yok yani ok
valla haberim yok benım öle muhebbetlere biliyon ben girmiyorum.belkide rs in sahibi öle bişey sölememiştir sen yinede bi onunla birebir konuş derim öle konuşacak birine benzemiyor pek..
yok konuştuk hallettik knlka
beyler cuma günü yağmnurlar 2katı artıcakmışş ne yapcazz yaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)