maşallah selim.
Printable View
maşallah selim.
cooper 180 hp se 17 hp fazlası var demektır kı buda ya chıp vardır yada komple egzoz ama cıkan seslerden ve gıdısten bellı standart.. iyi yürümemiş coper normal gıtmıs bzi izmirde kac defa denedık hıc bu sekılde sonuc olmadı hep coper en az 1 2 boy önde oldu vtı cok iyi gitmiş
maşallah vtı ye :)
Maşallah vti güzel yürümüş..
vtı güzel yürümüş maşallah
güzel mücadele olmuş kafa kafaya :)
daha önceden kac tane coper sahıbı oldun bılmıyorumda bız 4 tane coper sahıbı olduk aldık bındık sattık coper s 1.6 supercherge olarak 163 hp 1.6 turbo olarak 175 hp JCW Cooper S olarakta 218 hp var harıcı bir modeli bazı sitelerde 170 hp de yazıyor 160 hp de yazıyor mini nin fan klublerınde aracın motor performans katolounda 163 hp olarak tum dunyada bılınır . ruhsattada 163 hp yazar. 170 hp olsaydı zaten o derece yan yana gitmezdi streetfire coper s vs dıe aratırsan bızım vti larla denedım 3 5 tane vıdeo var farklı vtı larla görebilirsin
bir tane roll konusunda sorun cıkmasa dişimi kırıcam :)
edit: benim 2 konum var 2 sindede sorun cıkmadı :D
sorun cıkmadıkı bilgi paylasımı :)
yürümeyen deılde genellikle hondanın 1 puan bile gerı düştüü konularda sorun oluyor cunku genellıkle forumdaki arkadaslar abiler hondacı o yüzden honda kesınlıkle gecılemez yan yana bile gidilemez sorunlar ondan oluo yoksa sorun falan yok arkadas coper s 170 hp oldunu söledı bende 163 hp oldunu söledım sorun olan bırsey yok bence ama üstüne gidilirse sroun olucak gıbı gozukuyo :rolleyes:
kamer konunun biri si & fiesta'ydı :D
sorun yok bilgi paylaşımı yapıyoruz elbette..cooperS'in tanıtımının yapıldığı sitelerde 2004 model 170 hp supercharger motor kullanıldığını ve son olarakta 207 RC lerdede var olan 175 hp turbo beslemeli motora geçildiğini belirtiyor ..hatta alıntı yapayım.. ''Eski Cooper S’e göre yeni modelde 5 HP daha fazla güç üreten 175 HP’lik bir motor kullanılmaktadır'';)
7 hp lik fark (170 e 163) ne kadar boy farkettirir?
2002-2004 arası s 'ler 163 hp'dir.2005-2006 s'ler 170,daha sonrası ise 175 hp'dir..Makyajsız s'lerle makyajlılar arasında 7 hp'den fazla var fark var..Daha hafif krank kasnağı,daha kısa şanzıman oranı vesaire gibi..Stok olarak ikiside denendi 1.5 boy farkediyor 163 ile 170..
Videodaki araçlara maşallah oldukça denk gitmişler.
vtecın gecmesı lazım tamamen stock mınıyı dıye bılıyorum ama... rot vtec ve mını ıyı gıden araçlar maşallah