mini tamamen stock 180 hp olamaz yani 2004 S de 163 hp dir mininin sahibiyle msn de konuşmuştuk stock demişti aracı zaten stock olduğuda belli..
Maşaallah araçlara..
Printable View
mini tamamen stock 180 hp olamaz yani 2004 S de 163 hp dir mininin sahibiyle msn de konuşmuştuk stock demişti aracı zaten stock olduğuda belli..
Maşaallah araçlara..
sc mını 163 hp evet stocksa normal bı sonuc:)
7 hp için birbirinizi kırmayın. :)
Maşallah araçlara vti harika.
kac hp olduu hakkında hurafe cok kımı 170 de oluyor 180 de oluyor ama her ne olursa olsun 163 hp ötesi yok orjınai coper s 163 her iki aracada maşallah
2 aracada maşallah zaten rot vti iyi giden bir vti sonuç normal bence...
valla her ıkı aracada masallah dıyemıcem aynı hacımlerde bırı atmosferık dıgerı sc li aynı yurumuslerkı vti ı suren arkadasımız cok hızlı vites degıstırmemıs o halde bıle aynı yuruyolarsa burda atmosferık olan aracı tebrık etmek gerekır...
valla ben ilk önce araçlara MAŞALLAH diyerek başlayacağım ama,
benim çözemediğim bir olay var :D
korna...
Rolling lerde kaçıncı kornada basıyorsunuz ?
kornalar arasındaki zaman gitgide kısalıyormu, yoksa aynı mı kalıyor :D
bi videoda bakıyorum,
dıııt dıııt dıııt gayet güzel ki böyle bir video ya bir tane vardır ya 2 tane :D
bazı videolarda, dıııt dıt diyor ikisi yanı anda gazlıyor. 2 kornada...
bazısında, Dıııııııt dııt dıt diyor yine gazlıyor korna aralıkları AFAKİ bir şekilde değişkenlik gösterirken ikisi de yine aynı anda gazlayabiliyor,
yani aralıklar ve basma sayısı bu kadar değişkenlik gösterirken nasıl aynı anda basabiliyorsunuz, bence burdaki pilotaj vites değişiminden falan 10 gömlek daha iyi :D
aradaki iletişim, aradaki bağ gerçekten 10 numara, dıııt dıt... hııınnnnnn :D
evet o vıdeo cekıldıgı gece bende yuyudum mını ıle baya ıyı gıdıyo ama aynada nokta oldu ..
Gerçekten korna konusu yarışın sonucuna çok etki ediyor..bunu ayarlamak bazen çok zor olabiliyor..
ilk başta roll yapacağın kişiyle 2 korna veya 3 korna diye anlaşıyorsun..
genelde korna yavaş çalınıyor fakat bazen arkadaki araçların sabrı kalmayıncaa,dıt dıt vıınn..:D
bence engüzeli korna yerine,el telsizi kullanmak.. :icon_tup:
korna tabiki çok fark ediyor,
erken basan çok avantajlı oluyor, vurgulamak istedğim nokta da bu esasında.
biz NADİREN de olsa arkadaşlarla denemeye çıktığımızda eşit aralıklarla tabiri caizse basarken sıkılarak :D basıyoruz kornalara, daha heyecanlı oluyor :}
Herkes bekliyor kornayı, ışıkların sönmesini bekler gibi :]
dııııııt dııııııt dıııııt
Gerçekten denk getirebilmek kalkışları da bir meziyet.
tebrikler :)
evet aracım rc aracımda eksozdan başka hiç bişi yok
rc ??? :beuj::beuj:
rc mi clio rs mı ?
vti le mini basmıyorken bastın sanırım sen baktın gelmiyorlar nokta oldu aynada öle sanırım :)