geçilsem hüsran olurdu gsi a ama geçilmedim geçmiş gibi konuşma asabımı bozma hala inakr ediyorsun benmi sana iki tane yarma bagaj dolu gel dedim ala ala![]()
geçilsem hüsran olurdu gsi a ama geçilmedim geçmiş gibi konuşma asabımı bozma hala inakr ediyorsun benmi sana iki tane yarma bagaj dolu gel dedim ala ala![]()
bu vıdeodakı stock dedıgınız mınıyle musade varsa bıde ben denemek ıstıyorum vıdeodakı seklıyle oynanmadan?
Asabın bozulunca ne oluyor arkadaşım ?
200 den sonra yürümüyorki arabanız, bizim makinalar ordan sonra yürüyor... 250 ye kadar yolu var, ama 106 olmuyor oralarda da
Kaldı ki, bak iyi hatırlattın iki tane 50 şer kilodan adam oturmuşşsunuz arabaya, biz 2 yarma dediğin gibi,
aramızda 300kg fark vardı be..
ona rağmen 200 e kadar STOCK GSI ı geçemedin...
Senin için hüsran olmuş olması lazım nitekim önceki konuşmalarında STOCK GSI ı her türlü STOCK 106GTI ayırır diyordun...
sen STOCK değildin ama GSI stock du![]()
Loading...
Fb 106 sizin gsi ları hepinizi sıraya dizdi sen denemedin hatta fb olmaz dediniz yürüdü gsi ların hepsinede sorun var cart curt mantar yürümez falan dediniz senlede denesin şimdi filtreni egzozunu yap hatta yanınada ben otururum senin dengeleriz bagajında boş olsun ben 50 kg yum evet ama yanımdaki adam 75 kg du o gece uydurma![]()
bana yazan sizsiniz olum miniye taktın illa geçebilirsin vti olarak farketmez bu videodaki stock mini gayet güzel yürümüş filtre egzoz headers lı vti le bu şekilde gitmesi iyi tebrik ederim Eh vti de tebrik ediyim hatta![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)