inşallah daha iyi yerlerde olur
Printable View
inşallah daha iyi yerlerde olur
başarıların devamını diliyoruz burcu çetin keyelı gurur duyuyoruz maşallah
arkadaşlar birazda maddiyata bağlı,para problemi olmasa emin olun burdan bile birçok arkadaş en az onun kadar ralli ci olur.onun imkanı vardı iyi bir ralli ci oldu başarılar.
bunu yapan bıldıgınız kac bayan var bence helal olsun kıza
helal olsun valla
basarılarının dewamını diliyorum...
valla hem rallici hemde güzel yani daha ne :D
hakkaten tebrikler :D başarıların devamını diliyorum...
Düşün o zaman. Askerdesin. Aldılar seni ralli var güvenliği sağlıycaksınız dediler. Araçlar geliyor iniyor bi bakıyorsun Efe inmiş. Gözün kararıyor kendinden geciyorsun. Arkasından bitane daha geliyor iniyor bi bakmısın Burcu inmiş. Hadi bakalım güzel değilmi :D ( Bkz: yaratıcı duygu patlaması )
Söylemek istediğim sadece kaza yapması değildi tabiki, loeb bile kaza yapıyor, anlamak istememişsin sanırım..Bu kız serdar bostancı tarafından bayan olduğu için öne çıkarılmıştı, ve seyrettiğim kadarı ile başarılı bir pilot olarak görmüyorum kendisini.. Maddiyat, fizik, basının şişirmesi ve serdar bostancı faktörlerinin bir araya gelmesi ile ortaya çıkmış bir kişi.. Aynı imkanlar dahilinde çok daha başarılı olucak insanlar var ülkemizde ama biliyorsunuz ki bu imkanlar herkese verilmiyor ne yazıkki.. Bu benim şahsi görüşüm,o da senin ki...
Bu da basit bir örnek :):)
http://www.youtube.com/watch?v=AywSVcxinb4
Bence çok başarılı... Maşallah.
Hele ki Türkiye'nin imajı için çok önemli biri.
Yolu acık olsun...Başarılar.Ama burcu tek değil bir tane daha bayan olması lazım uluslararası yarışan ...
ablam hem güzel hem hızlı :) başarılarının devamını dileriz
ilk ralli eğitimini Taner Şengezener'den almıştı.
Taner abinin anlattığı kadarıyla, ailesinin bütün itirazlarına rağmen bu sporla uğraşmak için kendi arabasını falan satmış para bulabilmek için.
para problemi diyoruzda, kaçımız böyle birşeye kalkışır.:beuj::heyoo:
Helal olsun, ben çok taktir ediyorum... ne kadar başarılı bir pilot olduğu tartışılır ama erkek egemenliğindeki bir sporda kendine önemli bir yer kazıdı.;)
bak rençde demiş..
kızcağız arabasını sattı yarışabilmek için baya bir uğraş verdi? kaçımız bu iş için uğraş verebilirki ?
herkez yarışamamakdan şikayet eder ama kimse bırak birşey yapmayı yarışları izlemeye gitmeye bile üşenir..benim demek istediğim genel olarak bu..
kız kendini geliştirdimi ? geliştirdi ? iyimi iyi ? ee ?
Motorsporları diğer sporlara benzemez. Bu işi yapmak için bir çevre ve belli bir maddi zenginlik gerektirir (özellikle Türkiye'de) Bu kızın dünyanın en yetenekli pilotu olduğunu kimse iddia etmiyor ama bu spora ilgi duyması neden bu kadar komplekse yol açıyor anlamıyorum. Belli ki bu işi gerçekten seviyor. Başka türlü o kadar eziyete girilmez. Parası ve kendisine destek olacak bir çevresi de var nolmuş yani? Onun sahip olduğu olanaklara sahip olan diğer kızların %90'ı İstinye parkta kırıta kırıta dolaşırken o da parasını ve zamanını bu işe harcıyor bunun kime ne zararı var? Herkesin eğlencesi kendisine. Kimileri otobanda dümdüz yolda rolling yapıp sonra bir hafta bunun sidik yarışını yapar kimisi de gider bu hanım kızımız gibi ralli yapar :)
Beyler motorsporlarından bahsediyoruz. Futboldan basketboldan değil. Bu öyle her yetenekli kişinin otomatikman yükselip fırsatlar bulacağı bir alan değil. Sonuçta bu işe parası ve zamanı olanların işi. Bu forumda bu kıza bakıp "Keşke bu olanaklar ben de olsa" diye düşünmeyen kimse var mıdır?
Keşke benim de çok param olsa, zamanım da olsa gitsem paramı bu işlere harcasam. Öyle bir durumda her yarışta sonuncu olmak bile hiç umurumda olmaz.