bu iş maddiyat destek ve beceriden daha ziyade cesaret gerektiren bi iş ben cesaretini tebrik ediyorum ...
Printable View
bu iş maddiyat destek ve beceriden daha ziyade cesaret gerektiren bi iş ben cesaretini tebrik ediyorum ...
hepimiz carlos sainz colin mc rae yiz zaten
takdir ediyorum ;) keşke daha fazla bu işlerle uğraşan bayan çıksa ulkemizden
şuan evlenelim desin hemen evlenirim:D
Hala otomobil sevgisinden bahsediyosunuz, o kısma zaten bişey diyen yok.. Sevmese uğraşmaz, haybeye taklacı güvercin gibi ordan oraya savrulmaz.
Belliki seviyo, çaba gösteriyo vs.. Ben diyorumki bence yetenekli değil. Eğer yetenekli olsaydı şu an zaten başka yerlerde olurdu. Bi işi yapmakla sevmekle çaba harcamakla, yapabilmek başarılı olabilmek ayrı şeyler. Yaptığı daha doğrusu yapmaya çalıştığı tebrik edilir, ama ötesi yok.
Sen niye çaba göstermiyorsun 0 imkan ile pc playstaysın satıp yarış izlemeye gelen...sırf yarışabilmek için sadece 1 kere araç kiralayıp yarışabilmek için bütün sene çalışan var...sen ne yapıyorsun bu spor için? millet evinden barkından kısıyor yeri geliyor...
haybeye konuşuyorsun kötüymüşte efendime söyliyeyim yeteneksizmişte...çık sen yarış ozaman..sat arabanı gir bi sezon göster kendini?
Millet evinden barkından kısıyo demişsin, Allah aşkına nerden geldin buraya banada izah et bi zahmet.. Ben Burcu Çetinkaya için konuşuyorum sen neyden bahsediyosun..
Sanki ben bu spor yapılmasın herkes yeteneksiz demişim gibi konuşuyosun, gayet başarılı insanlar var çokta güzel bi spor. Nerden nereye şu yazdığını bi oku allasen.
Birileriyle ilgili yorum yapmak için (hakaret ya da aşşağılamadan bahsetmiyorum) illa o konuyla yakinen ilgilenmek daha doğrusu içinde olmak gerekmez, o zaman herkezin f1 pilotlarıyla ilgili konuşmadan önce bi daha düşünmesi gerekiyo senin mantığına göre..
Haybeye konuşan biri varsa o da sensin aklında bulunsun.
burcuda emekle şevkle ve azimle bu günlere geldi..eleştiriosunuz eleştirirken diyorsunuzki bizde aynı imkanlar yok bu insanlarda imkan var...
bende diyorumki orada yarışan çoğu insan çok zor imkanlar ile evinden barkından kısarak pc vsvs satarak yarışmaya çalışıyor...
burcu meselesine gelincede ne kadar çok fedakarlık yaptığını bir bayana göre gayetde başarılı olduğunu biliyoruz...
zaten eleştirirken karşılaştırıldığı insanlar erkek pilotlar..demekki buda başarılı olduğunu gösteriyor...
burcu ailesinden bile destek almadan yarıştı...çok şeyden fedakarlık yaptı.
ve iyi yerlere geldi..
gösterilen video yu birdaha izle..kız dikkat çekiyor Türkiyede yarışan bir bayan pilot olarak bence buda yeterli birşey başarısı için...
ayrıca bence başarılı bir pilot ..yarış geçmişine bakarsak ondan daha eski olan pilotların hala birşey yapamadığını belirli bir noktaya gelemediğini görürüz..imkanlarıda varken..yarışan çok arkadaşım vede akrabamvar..
herkez elinden geleni kısıtlı imkanlar içinde yapmaya çalışıyor...burcuda aynı imkanlar içerisinde...eğitim aldığı insanlardan sizde eğitim alabilirsiniz..başarılı iseniz onlarda arkanızda olurlar emin olun...
Bir bayan olarak bir arkadaşında söylediği gibi evet simgeleşmiş durumda ki bu da güzel bişey.. İnsanları bişeylere teşvik etmek için gayet güzel bi konumda şu an ki yapıyoda zaten.
Maddi manevi bazı şeylerden fedakarlık yapmadan bu işler yürümez o da bunu yapıyo bende hem fikirim bu konuda dediğim gibi zaten sevmese bu işlerle uğraşmaz.
Buraya kadar bende farklı bişey söylemiyorum, sadece ben yetenekli olduğunu düşünmüyorum.. Herkes her şeyi on numara yapamaz, hiç birimiz. Burcu Çetinkayada bence bu konuda çok başarılı değil, söylemeye çalıştığım bıraksın bu işleri evinde hamur açsın değil..
Neyse hala anlaşamadıysak da sağlık olsun.
Yeteneksiz ve başarısız diyen arkadaşlar neye göre eleştiriyorar.:beuj:
kendileri üstadmı? yıllarını etaptamı geçirdiler?
kız neye göre başarısız, yeteneksiz arkadaş...
apex çizgisimi kötü, pedala hakimiyetimi yok:rolleyes: çıksınlar piste yada etapa, bu forumdaki 4bin küsür kişiden birkaç adam daha iyi derece çıkartır;)
gercekten cok iyi işler yapıyor erkeklere meydan okuyor:)
Tebrik ederim, başarılarının devamınıda temenni ederim
Bundan sonra hiç kimse futbolcu falan eleştirmesin.. Aman diyim, üstad mısınız trilyonluk adamları eleştiriyosunuz yıllarca futbol mu oynadınız..
Hatta üretilen arabalarada yorum yapılmasın orası olmamış burası olmamış falan diye.. Kaç kere araba ürettinki yorum yapıyosun, önce bi daha iyisini üret ondan sonra. Adamlar trilyonlar harcasın otomobil yapsın yok bu yürümüyo, bu dönmüyo, durmuyo vs..
Clioo
Burcu Çetinkaya dan bi yaran mı var? Destek olacağına köstek olmak için bir çaba içersindesin. Ne iş geçtimi seni yoksa ? :)
aferin burcuya, tebrikler:bravo:
+ 1 milyon..
Eğer bu kızı çıplak gözle canlı olarak izlemediyseniz oturduğunuz yerden konuşmayın.Tabiki kaza yapıcak sonuçta her virajda her tepede ayak çekmiyor devamlı derece kovalıyo.Ralli sporu masraflı ve korkutucu spordur.Kaza yapıldığında sigorta vs yok direk cepten çıkıyor masraflar.Hem kaza korkusu hem masraf korkusu yüzünden bir yarıştaki pilotların yarısı tın tın araba kullanıyor ama bu kız elinden geldiğince tapa gaz gidiyor ve dereceye giriyor sorun ne şimdi anlamadım ?
Kazalardan bahsediyorsanız zaman kovalayan biri için kazadan doğalı yok açık ve net !!