denizpc Nickli Üyeden Alıntı daha yeni bi vtec ist dısından aldım suan plakalar cıkmadı..adım metin tanıyan arkadaslar var.. bursadan gelen araç mı? 16 ju mu öle birşey plakası..
umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı bilion kanka sizin ibre 247 yi gösterirken bizimki daha 240 ı gösterio arkadasınya o yuzdendır
denizpc Nickli Üyeden Alıntı daha yeni bi vtec ist dısından aldım suan plakalar cıkmadı..adım metin tanıyan arkadaslar var.. maşallah güzel gidiyo,nereden aldınız aracı??
AB EH FF haftasonu bekliyoruz rot vtec vtc vtec ju vtec 3e 3 duello
bende geliyorum..
eheueheue sen olmazsan olmaz kanka ya cam car lazım bıze
vtecburac Nickli Üyeden Alıntı AB EH FF haftasonu bekliyoruz rot vtec vtc vtec ju vtec 3e 3 duello Bende geleyimmi herşeyi standart 17" li olarak seyrederim sizi iç çekerim bi ara böyle gidiyorduk işte diye euheuhe
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Bende geleyimmi herşeyi standart 17" li olarak seyrederim sizi iç çekerim bi ara böyle gidiyorduk işte diye euheuhe gelde abi sen gelirsen kesin denersin
var mı vitesine güvenen vtec...
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı var mı vitesine güvenen vtec... hartürlüü gooo
Bende Hepinizi bekliyorum dermişim.... Ama rodajdan sonra
melih Nickli Üyeden Alıntı Bende Hepinizi bekliyorum dermişim.... Ama rodajdan sonra kanka o egzosdan sonra rodaja ne hacet?? çat pat güm fenaa yani.. o kadar para verdik yani olsun di mi o kadar da...
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı kanka o egzosdan sonra rodaja ne hacet?? çat pat güm fenaa yani.. o kadar para verdik yani olsun di mi o kadar da... arabayı çalıştırasım gelmiyo hiç sorma neyse birazdan sesiz sedasız bişe olcak bu arada maş.
denizpc Nickli Üyeden Alıntı yok kardesım sadece egzos var daha bı duzgun flıtre bıle yok:S headers ve duzgun filtre olsa demek nası gıdıcek kadranın hızlanması cok ıyı bıde duz yol ıkı kısı dımı cok ıyı maşallah
sword Nickli Üyeden Alıntı headers ve duzgun filtre olsa demek nası gıdıcek kadranın hızlanması cok ıyı bıde duz yol ıkı kısı dımı cok ıyı maşallah
sword Nickli Üyeden Alıntı headers ve duzgun filtre olsa demek nası gıdıcek kadranın hızlanması cok ıyı bıde duz yol ıkı kısı dımı cok ıyı maşallah allah nazardan saklasın maşallah bende headers ve cai'li halini çok merak ediyorum..
umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı bilion kanka sizin ibre 247 yi gösterirken bizimki daha 240 ı gösterio umutu delirtmeyin
olm nerde umutun 247 si??? ben göremiyorum
adamı hasta etmeyin vtecçiler yapabiliyosanız bunu yapın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları