3 ün ortalarında kopmaya başlar
Printable View
3 ün ortalarında kopmaya başlar
Sana dayanamıcam ;ohaaa tabii 7.6 lt ortalamam var ne mutlu bana diyemiyorum ama:D:D:D
Emrecim darısı başına kardeşim...
Kanka 1 de bu yazılımla geliyor cut.. O yüzden hep 2 ve üstü hahahaha..optimumu bulacağız biliyorsun..;);)
2-3 yanyana yürüyorlar 4 de kopuyor RC
bakınız ;
Onur siz kimi denediniz sanayii de ?
Teşekkürler arkadaşlar ..Aracı 4 ayda yavaş yavaş hazırladık.:o Daha yazılım tam istediğimiş gibi değil onu da halledersek güzel olacak..:D:D
Stock Rc ye de tekrar MaşAllah sahibine de denediği için ayrıca teşekkür..
verilen emeğin karşılığını almak/görmek en güzel şeydir herhalde.. iki aracada tebrikler..
ben buna onurun vts ile denediğimizde binmiştim.bidaha bidaha bidahaaaaaa:D maşlalah cidden yapılanları vermiş.lemans'ın rengi daha güzeelll:eek::D
rakip güclenmiş biz aynı yerdeyiz neyse bizde cekirdek citleriz beleşten :D
Özgürcüm güzel gelişmeler bunlar..Kazasız Belasız..
v.2 yi yükledinmi sen ?
maşallah gerçekten acaip farketmiş ;)
emegın karsılıgını almak cok guzel..
stock rc 160whp verebılıyomu gercekten cok guzel bı deger yoksa fabrıka verısı 175ten bıraz daha fazlamı cıkartıo bu araclar..
etkilendim,maşallah
maşallah abicim. type-r la deneme zamanı gelmiş bencede :)
Bu stock bir RC nin Türkiye den 166 whp si var hani deim bizimki az çıksın oda 160 whp:D
http://img15.imageshack.us/img15/573...cdynoshhet.jpg
Teşekkürler Onur..
Sağol Yiğitçim ayarlayın gelelim..Ama önce Ustaa :D:D Çünkü onla denemiştik stockken..
EyvAllah Emrah çım..Darısı başına...:p:p
Teşekkürler...
teker gucu muazzam %92 yle yere vermıs benden bıle ıyı:D:p
gucun 5500de dusup 6000lerde tekrar cıkması yolda nasıl yansıyor acaba vıtes degıstırme olayına mrk ettım.. sona kdr zorlamak dahamı ıyıdır acaba?
Bu da benim Dyno...Ben 6000 de atıyorum vitesleri yanlış mı yapıyorum?
http://img529.imageshack.us/img529/4197/1032253.jpg
Maşallah
106 nın sanroof dan geliyor gibi ses :(
Videoyu çeken arkadaşın ellerine sağlık zor bir video olmamış :)