keşke sunroofum olsaydı :P..
Printable View
vlla usta bi kere tamam senin araban harika yurumus de sesinden zaten bellii...ama o rc inanki ya şöför iyi deil ya o arabada bi arıza var...öyle olmaz yarış arada 30 35 hp var yada 40 bilemicem artık ta sorun şu ki 2 kişi cam car arabayı 4 de gecemıyo rc böyle bi dünya yok yani...o rc yurumuyo type r varsa bitane onla denemeni isterdim..
30 hp ile 40-50mt.geçmesi normal..Ustaa ile deneyin bencede :D
2-3 yanyana yürüyorlar 4 de kopuyor RC
Videodaki VTS Onur un çok güzel giden vts si..Cam car da boş bir araç değil benim gördüğüm.
Bu videoda bende sadece Filtre ve cat iptali var..(standarta yakın sayılır)
bakınız ;
Aracın Şöförü ve kendi ile alakalı bir problemi yok 6000 de gayet diri bir araç...
RC lerin elektronik gaz kelebeğinden dolayı 2 de atmosferik yüklü araç karşısında şansı yok 3 de burun çıkartıyor 4 de ayırmaya başlıyor..
tmm snn araban için lafım yok onur msnden konustugum bi arkadaşım arabasının da nasl gıttıgını bılıyorum yalnız benım 106ım varken o da harika gitmesine ragmen bnde lemans a denedim hiç bu vıdeodaki giib olmadı...2.ci çekiminiz özellikle kaldı ki 106 gti arabası kıloyla yuruyen bı araba 2 kişi dedimmi araba iptal...ona ragmen cam car da baya iyi yurumus...bu vıdeonuda ızlemıstım o nrmal bi sonuç lemans ı pek beenmedım sadece...yoksa snn aracın dyno verisiyle gidişi uyumlu dıebılırım ama yinede type r bile benı öyle geçemezdi kıyaslama yoluyla söyluyorum şu an ama dedigim gibi lemans ın gidişini begenmedım...sizin aracın rakıbı cai headers eksozlu bi type r...denense cokgusel izlenir diye dusunuyorum
chipsizken acayip yurumus yani öyle bi yurume seklı yok gorsem o vıdeoada inanmazdım ben :D sen kotu surmussundur derim belkide öyledir yine inancım az :D:D ama bi deneyin şimdi anlarıs :D
Hala kötü sürüyorum da öğreneceğiz yavaştan :p:p
Off of o gun gunduz forumdan bulusacagınızı ogrendık ve gece yalımın ordan defaaalarca gectık arkadasla(nakayama) ama bır turlu araç sahıplerını sızlerı bulamadık tam rc almaya karar vermısken araçların gıdısını canlı olarak gorseydım çok guzel olurdu.Yalımın ordan araçların önünden 10'larca kez gectık hatta araçların etrafındaki kişilere rc'ler sızın mı dıye de sorduk ama sizi bulamadık neyse hayırlısı kısmet degılmıs bır daha kı sefere forumdan haberlesıp oyle gelırız yanınıza inş...