tamam işte usta 15 leri tak bi daha deneme yapın
Printable View
tamam işte usta 15 leri tak bi daha deneme yapın
wauuuwww....çok güzel ve çekişmeli olmus...iki arabayada maşallah ;)
2ye 2 denemede cooperS avantajlı vtı dezavantajlı .. teke tekde sonuç değişebilir.
hondalara atmosferik rakip bulunamıyo valla maşallah vtece..:) janta lastik çapına takılcağınıza hacimleri karşılaştırın bence.1.6 atmo-1.6 supercharger;)
Allahım bu son yazdığın ne alaka allah aşına araba zır standart hala teke tek olmasını mı kovalıyosun.
Şöle düşünebilirsin. benim aracım 1.250 kilo honda 1.100 diyelim bilmiorum ama hafif oldugunu biliorum cooperdan. artı hondada 15 saç jant var. sonuçta ikimizede aynı yük bindi bendende eksilen ondanda eksildi sc de olsa o benden daha hafif ve be ısararla teke tek deniyelim dedim çünkü benim araba 2 kişi ağır oldugundan tek kişii daha iyi gidiyor teke tek deneseydik yine birşey fark etmezdi. vtec açısından.ki zaten saç jant var üzerinde.
Gökhan düşüncen çok güzel ama farkındaysan ab yüklü bi araç stock olarak geldiğini düşün. hondada tamamen stock cooperda stock sana sonucu söylememe gerek yok.atmosferik olarak en iyi giden araç vtec haklısın ama supercagher var diiyip geçmemek lazım vtecte yuklu makina.
VTI motoru ne olursa olsun mükemmel iş çıkartıyor düşünsenize muratın araba 11 yaşında. Motoru hiç açılmamış 170k üstünde bir motor.
Bu denemenin olacağını bildiğimden mininin geçmesini bekliyordum.