Ankara için doğru diyorsun istanbul/izmir ve antalyadan çıktı genelde yüklü vtecler.
Printable View
Dragta şansınız yok sword kısalı k vtec i VY 106 anca gidiyordu filtre egzoz chip li 106 la filtre egzoz headers kısalı vtec..
ikiye ikide denemiştik videosu yok yanında mehmet vardı yasin abinin yiğeni bende chip filtre egzoz sen headers egzoz filtre tenekeler denk gitmiştik ;)
miami istanbulda göki nin 106 yı gecicek vtec varmı...sadece merakımdan soruyorum.
hondadan pek anlamam stage 3 falan icinde neler var bilmemde hani ben gormedim o acıdan..
Dostum ben kimseyi birini sormam pek vtecileri tanımam 2 tane 3tane dostum var burdan onlarda.sen daha iyi olabilirsin onu tartışmıyoruz zaten. konuyu sen çok farklı yere getiriyorsun. bana kimse ab seni geçer demedi normalde headers egsoz filitreli vtech stock cooperi s geçer dediler. olay bu
bir daha editledim oku miami usta bakalım hatırlıcanmı o geceyi karşıya sizin yakaya gelmiştik..
Göki kim ya. Arabası zil sökmüş adam sonra ne oldu geldi bi type r geçti. Komple sökülmüş yüklü bir vtecte geçer.
Ayrıca gökinin arabası yüklü değil bunuda bilin. Adam bi egzantrik koydu bi arabayı boşalttı o kadar. Pistonu var emme manifoldu var varda var.
Şuan gökinin bu kg si ile geçecek vtec zor bulunur. Ama sökük bir egzantrikli vtecle gökinin denemesini isterim.
Şimdi söyle yapalımda konu p.ç olmasın
Standart bir 106 yani headers filtre egsozlu
Standart bir Vtec yani headers filtre egsozlu
Sonuç rollignte vtec alır drag ayrı bir dünya arabaya kaldırmaya kdar gider performans ama oyun 106 tan yana.
İşin içine mod girdimi yani yukarıdaki egsoz vs.vs. olayı haricinde olaylar çok değişiyor.
Bunda herkes hem fikir olsunda konuyu 40 sayfa yapmayalım.
biliyorum merak etmeyin dünkü çocuk değiliz ne oluyor bitiyor biliyorum anlatmana gerek yok ben zaten yaşadıklarımı yazıyorum elin denediklerini yazmıyorum yok o geçmiş şu geçer benim adım geçmiş geldim yazdım başka sorun yok zaten umrumdada değil vtec falan denesin dursun herkes kafasına göre..
he gene tekrarlıyorum bana tutunan yok demişsin karşıya geldik biz EH vti eray 406 senle denedim şartlarımızda eşitti ve 200 kdr tam hatırlamıyorum denk gittik geçme yoktu yani ;)
Bu da son mesajım zaten bu vtec 106 muhabbetinde..