yani birgün typer da m3 geçicek gibi bişey.
yani birgün typer da m3 geçicek gibi bişey.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
turbo vtec' ı atmosferık mı gecıyo rufmerak ettım? soyle bısey var cemal abının k24 309hp dı, dc headers la ve rbc manıfoltsuz
o arac ıyı bı headers ve rbc le 330hp lerı alırdıkı bunu bu işlerle ugraşan az cok typerı bılen bılır+nosla bence ruf uzaya cıkarırdı.
burda nedır bazı arkadaşlarda typer düşmanlıgı var, yada cekememezlık benım 7tane bmw vardı ılk hondam typer oldu ıkısınınde farkını cok ıyı bılıyorum m3zaten gırtlak dolu makınedır saglıklısı herzaman yurur zaten cok ıyı, ama ıste saglıklı kalan pek yok,zaten tartısılıcak arabalar degıl ınsanlar arkadaş arası denıyolar bukadar abartmayın ummadık arabalar cıkar ve kafanıza balyoz yemış olursunuz. ruf maşallah ruf rakıbı eg kasa k24 dur 300 330hp![]()
turbo vtec var turbo witeks var,
300ureten araba var, 600 ureten araba var![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
ruf un yürüdüğü gerçekten turbo vtec. witeks değil yani
gidişini gördükten sonra ben denemedim bile
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
yok ben şöle diyeyim. Senin yazdığından anladığım; ruf turbo bir civic ile yürüyemez. Bende böyle anladığım için 300hp lere kadar olan bir civicle yürüyüp rufun gene geçme şansı olabilir dedim. Yoksa gıyabında yorumu sevmiyorum, arabayı hiç görmediğim için bundan öte yorumum anca fanatiklik sayılır![]()
ınanmadım zaten, typer b.. atanlar yazmasını ıstedım? noslu oldugunu.vtec turbodan n/a typer atladı bazı vatandaşlar
n/a nasıl bı typerı gecer? 300-330hp typer gecebılır mı? k24 sanada soralım? bence gecemez. sonucta e30 321hp lık motor koyulmus 3200cc, eg kasayada k24 koyulur +300hp ler eşdeger olur bıter mısal verdım zaten cemal abının k24 309hp ufak tefek daha ıyı bı kac malzemeyle(ssr headers ve rbc manıfoltla) 330hp lerde olurdu onla zevklı olurdu, o yonunude dusunun bence![]()
2000cc 200hp 4silindir birtane BMW serii üretim yapsın 1180 kg gelsin deneyelim 270 e kadar herkes rahatlasın..Artık mide bulandırıyor m3 typeR M5 typeR muhabbeti.. bizim sorunumuzmu japonlar 200 hp lik motor yapıp k-pro ile m3 ü 240 a kadar geçebiliyorsak.geçmeyelimmi ?
Dr.ECU
yanlış anlaşılcak bısey yok, 240-265hp typerı, stok net 321hp veren m3 de saglıklı dıyım(100m3den 10 öyledir) kendı kasasında 200den sonra rahat gecer ama bahsettıgım araclar eg kasada soyle 350hp lerde k24' un m3 gecılcegıne ınanmıyorum bensende yanlış anlama
yada söyle düşün eg kasaya nsx motoru koyuldugunu dusun 3.0 egsoz beyın fılan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)