Benim bahsettigim caddede gezebilen araclar , bu konudaki kategorideki araclar
KLC ve alphan abinin eski evosu en eskiler diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim dedigim gibi o zamanlar avk ile ilgim yoktu
Benim bahsettigim caddede gezebilen araclar , bu konudaki kategorideki araclar
KLC ve alphan abinin eski evosu en eskiler diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim dedigim gibi o zamanlar avk ile ilgim yoktu
yok onlardan once baya bir arabalar vardi neyse konu o degil zaten![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Ankaraya rakip ilk subaru "KLC" AVK'dan cikti. Alphanin EVOsuda iyiydi. Bunlar istanbuldaki cesur adamlardi, daha sayarimornek aramadan "o yapsin bir bakalim" mantigi gutmeden ise girdiler. Cabuk yildilar ama yinede guzeldi..Volkan abininde japon turbolarda ilk denemeleriydi..Daha uzun zaman calisma sansi olsaydi sonucu gormek isterdim..en az 5 sene tecrube lazim ben bu isten anliyorum artik diyebilmen icin.
Korhan, cosworth egzantrik olan arabalarda 15 dereceden fazla avcs verirsen valfler birbirine giriyor, henuz resmi aciklama yok ama ordaki arkadaslari uyar. Olayi cozduk burda ama ayip olmasin diye birsey soylemiyorum, siz dikkat edin.
cenk
custom T3 exh manifolds
GT3076Rs, 2x 44mm wasgate
75mm komple vband true dual turboback exh
buyuk enjektor, belki pompa
cift 100mm intake
ARC yada daha buyuk intercooler + borular + 2x HKS BOV
Haltech ECU + oktan + GTR tuner
ppg gearset, debriyaj balatalari
coilover jant semi-slick
ancak boyle geceryoksa bence denemeye bile gerek yok..shitzer mitzer kimmis
![]()
Alphanın GTR a yeni montajladık COBB dan program bekliyor
800 cc enjektor
HKS pompa kiti
HKS fuel regulator
mines cooler ve emiş boruları
ramzanın arabasından ekstra olarak bunlar var alphanın arabasında basıncı 21 psi peak 6000 e kadar 19 ve 18 arası daha sonra acaip düşüş yaşanıyor 14 psi a kadar iniyor
cobb dan yazılım gelsin görücez bakalım nasıl gidicek ramzanın arabasına göre
yanlız 100 - 300 msupra falan hayallerde kalır skyline için
ama 0 - 300 için hiç bir şey söliyemem denenmesi lazım
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
selam cenk,
evet haklisin bizimde ayni sekilde deneyimimiz oldu, ben KEN den yeterli teknik destegi alamadigim ve bana full avcs kullanabilirsin dedigi icin 2.0L de sorun yasadik, sonrasinda ingiltereden jeremy le fol ve usa den ali jahed ile yaptigim gorusmelerde 2.0L JDM/EDM kapaklarla ilgili bir argeleri olmadigini soylediler yani, Ken beni hatali yonlendirdi.Sorun yasadiktan sonra yaptigimiz gerek cam card olcumlerinde, gerekse valve clearence testlerinde maksimum degerin 25 derece oldugunu saptadik ki bunu ust devirlerde kapatiyoruz.
senin soylemin 2.5 LT ler icin degil dimi, 2.0Lt ler icin.? 2.5 litrelerde cunku full avcs bayadir kullaniyoruz sikinti yasamadik?
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Bana soyleseydin Ken'i basina corap orerdim, Emre'nin kapak ilk hasar gordugunde garanti'den hallettim.
2.5L icin konusuyorum, sizin basiniza gelmediyse;
ya eski uretim kapak ve egzantriklerde problem yoktu
yada avansi abartmamissiniz..
bizim burda tune ettigimiz 2.6L motordan 15 dereceden sonra guc cikmayinca uyandik bizde..cok tepkisiz, sonra rolanti testi yaptik 25-30 civarinda valf sesi gelmeye basliyor, avcsyi geri alinca gidiyor![]()
GTR drag arabasi degil adamlara drag hastaligi bulastirmayingecen bir tartismaya girdim nissan'a laf atmislar rezalet cikti launch kontrol nasil koyarlar sonra nasil garanti iptal diye.. ben olsam iptal ederdim tek hatalari o olmus dedim, 2010 modellerde kaldirmislar o "garanti iptal" dugmesini
Araba mukemmel ama 0dan kalkis coooook sakincali...hele modifiyeli ise hic denemeyin bile..
Ramazan nerde ya? yazdi yazdi kayboldu
cobb ile ilgili cok yazdim burda forumlarda, sakin base map ile arabayi yurutmeyin, street tuner ile tune edilsin.. base mapler saka yapar size
http://1.bp.blogspot.com/_CFVLrb_PbN...Accessport.jpg
msupra da kaç shot nos var? biliyormusun?
bide nossuz halini izledinmi hiç? bu kadar kesin konuştuğuna göre p800lü gtra biniyosun sanırım? msupranın basınçla sorunu yok nos yerine basınç basılır
bu kadar kesin nasıl konuşyorsun anlatsana varmı bunun bi inceliği biz de yapalım bunu?
körler sağırlar
Reşit ne içiyosan kafa yapmış sana
evet bakıyorum p800 gtr derecelerin 26sde 310 yapmış msupra 17sde 100-358 yapıyor hadi senin güzel hatrın için 0-100de 5s olsun etti 22s arada 4 saniye var bu ne? yada sen bunada yavaş dersin msupra için evet msupranın 0-100ü 10s 27 s ediyo
nos hakkıdna bu kadar basit düşünyüosan açıklamam sana bişey devam et o şekilde
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)