User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
93 sonuçtan 77 ile 93 arası

Konu: gtr switzer p800 vs hayabusa gsx1300r

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen nossuz bı 0-300 denemesı yap msupra buraya koy 26sn kac sn bellı olur?
    ya nosa sen niye takılıyosun Reşit sanane nostan madem bu kadar savunuyorsun gtrı hediye et nos kiti takılsın denensin noslu şekilde

neyin peşindesin?

p800 msupra dendi

iyi kilolarıda eşitleyelim damacanada koyalaım
    körler sağırlar

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya nosa sen niye takılıyosun Reşit sanane nostan madem bu kadar savunuyorsun gtrı hediye et nos kiti takılsın denensin noslu şekilde

neyin peşindesin?

p800 msupra dendi

iyi kilolarıda eşitleyelim damacanada koyalaım
    bısey dedıgım yok gtr bende olsa noslu arabayla kont bıle acmam ıster sogutma ıster guc versın bence dedım bukadar neden takıldın kı okadar guvenıyosan, bılmıyosun dıyosun ısmaıl abı 0-300dener nossuz olur bıter cok artısı yoksa, yada gtr takar nos bellı olur sen p800bılmeden oturmadan ıcıne nasıl msuprayı savuna bılıyosan bende gtr savunurum efendı anladın mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bısey dedıgım yok gtr bende olsa noslu arabayla kont bıle acmam ıster sogutma ıster guc versın bence dedım bukadar neden takıldın kı okadar guvenıyosan, bılmıyosun dıyosun ısmaıl abı 0-300dener nossuz olur bıter cok artısı yoksa, yada gtr takar nos bellı olur sen p800bılmeden oturmadan ıcıne nasıl msuprayı savuna bılıyosan bende gtr savunurum efendı anladın mı?

hee reşit hee
    körler sağırlar

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili Üyeler,

Serinleyin.

Sakin olun.

Minix Hilminin aracı 10 numara yürüyor.

İsmailin MSupra 10 numara yürüyor.

Demek ki GTR da switzer ile donanırsa test ederler.

Test sonucu yorum yapalım.

Test olmadan boşuna yorum yapmayalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hee reşit hee
    he demeyle olmuyo 0-400 derecesı 0-300 100-300derecelerı gorelım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Üyeler,

Serinleyin.

Sakin olun.

Minix Hilminin aracı 10 numara yürüyor.

İsmailin MSupra 10 numara yürüyor.

Demek ki GTR da switzer ile donanırsa test ederler.

Test sonucu yorum yapalım.

Test olmadan boşuna yorum yapmayalım.
    sıze katılıyorum uzatmaya gerek yok, sızın aracınızda ınsallah sorusuz cıkar yollara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu bunu sok esit olsun diye bir mantik cidden sacma.

R35 sahibi stok arabasini yaris arabasiyla kiyasliyor, onu gecmek istiyor, nos basmayin diye rica edecek hali yok heralde, adama gulerler

verilecek cevapta bellidir burda yazmayim ayip olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu bunu sok esit olsun diye bir mantik cidden sacma.

R35 sahibi stok arabasini yaris arabasiyla kiyasliyor, onu gecmek istiyor, nos basmayin diye rica edecek hali yok heralde, adama gulerler

verilecek cevapta bellidir burda yazmayim ayip olur..
    ben rıca edecek demedım, o şekılde komık olur tabı, gtr nos baglanır olur bıter kımse sok demez, sonucta tartısılıyo burda ıkı arac, ''bence'' dedım nos olmassa gecemez demek ıstedım, buda benım gorusum, uzadıda uzadı nos fazla etklı degıl gıbı gosterıldı o cok komık msuprada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben rıca edecek demedım, o şekılde komık olur tabı, gtr nos baglanır olur bıter kımse sok demez, sonucta tartısılıyo burda ıkı arac, ''bence'' dedım nos olmassa gecemez demek ıstedım, buda benım gorusum, uzadıda uzadı nos fazla etklı degıl gıbı gosterıldı o cok komık msuprada

nos kaç shot biliyormusun?
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GTR'a nos baglamakmi

Msupra nos'suz iyi yurumezmi

300 shot yok, yanlis fikirlere kapilmissin bence cok takilma nos olayina..Ben nos olmadanda busa ayirdim zamaninda, GTR once bir busa gecsin 100-300de ondan sonra konusalim bence.. stok GTR'a shitzer kit takilsa bile Msupranin nossuz halini yakalayamaz BENCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana soyleseydin Ken'i basina corap orerdim, Emre'nin kapak ilk hasar gordugunde garanti'den hallettim.

2.5L icin konusuyorum, sizin basiniza gelmediyse;
    ya eski uretim kapak ve egzantriklerde problem yoktu
    yada avansi abartmamissiniz..

bizim burda tune ettigimiz 2.6L motordan 15 dereceden sonra guc cikmayinca uyandik bizde..cok tepkisiz, sonra rolanti testi yaptik 25-30 civarinda valf sesi gelmeye basliyor, avcsyi geri alinca gidiyor
    o konu soyle aslinda 2.5L de sirf egzantriklerden dolayi sikinti yasanmiyor(biz yasamadik) ve hakkaten full avcs kullanabiliyorsun, fakat oversize valve olursa o zaman 2.5L dede sikinti oluyor.
    guc olayida su sekilde, bizim dynomuz olmadigi icin o isi su sekilde tespit ettik, ayni ignition timing de olmak kosulu ile avcs aciyorsun derece derece, fakire gittigi surece faydasi oldugunu anliyorsun, fakat yuksek lift oldugu icin belli bir noktadan sonra overlap ic basinci dusurdugunden, fakire gitmedigini gozlemledik ve boylece oradan sonra daha fazla acmaya gerek olmadigini gorduk, tabiki yuk tipi bir dynoda MBT ye gore tune etmek daha verimli olurdu avcs icin. bizim basimiza bir de soyle bir durum geldi, sifir gelen short blokta cossyden, bir tarafta dusukluk cikti ve tabiki TR de oldugumuz icin adamlari buna ikna edemedik. Hos 2.0L de yanlis verilen bilgi sebebi ile egilen subaplardada birsey kabul etmemislerdi. Yani TR de isen seni takan olmuyor, tabi 4.9 saniye 100-200 kmh gc8 suresini gorupte ozellikle ingiltere ve PR den tebrik eden cok var ama amerika bence genelen bu isi sevmeden ticari yaptigi icin ve bir suru aslinda mekanik bilmeyen adam ahkam kestigi icin dikkate almiyor.
    Fakat isin en guzel yani biz butun bu denemeleri kendi araclarimizda yaptik hicbir sekilde baskasina ait bir araca zarar vermedik. Simdide 2009 sti da denemelerimize basladik. Setup ve camlerini soyledim kendi arabamizin.
    ben son arabalarda gsc camleri denedim ve cok memnun kaldim sti icin bu arada bir denemeni tavsiye ederim.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o konu soyle aslinda 2.5L de sirf egzantriklerden dolayi sikinti yasanmiyor(biz yasamadik) ve hakkaten full avcs kullanabiliyorsun, fakat oversize valve olursa o zaman 2.5L dede sikinti oluyor.
    guc olayida su sekilde, bizim dynomuz olmadigi icin o isi su sekilde tespit ettik, ayni ignition timing de olmak kosulu ile avcs aciyorsun derece derece, fakire gittigi surece faydasi oldugunu anliyorsun, fakat yuksek lift oldugu icin belli bir noktadan sonra overlap ic basinci dusurdugunden, fakire gitmedigini gozlemledik ve boylece oradan sonra daha fazla acmaya gerek olmadigini gorduk, tabiki yuk tipi bir dynoda MBT ye gore tune etmek daha verimli olurdu avcs icin. bizim basimiza bir de soyle bir durum geldi, sifir gelen short blokta cossyden, bir tarafta dusukluk cikti ve tabiki TR de oldugumuz icin adamlari buna ikna edemedik. Hos 2.0L de yanlis verilen bilgi sebebi ile egilen subaplardada birsey kabul etmemislerdi. Yani TR de isen seni takan olmuyor, tabi 4.9 saniye 100-200 kmh gc8 suresini gorupte ozellikle ingiltere ve PR den tebrik eden cok var ama amerika bence genelen bu isi sevmeden ticari yaptigi icin ve bir suru aslinda mekanik bilmeyen adam ahkam kestigi icin dikkate almiyor.
    Fakat isin en guzel yani biz butun bu denemeleri kendi araclarimizda yaptik hicbir sekilde baskasina ait bir araca zarar vermedik. Simdide 2009 sti da denemelerimize basladik. Setup ve camlerini soyledim kendi arabamizin.
    ben son arabalarda gsc camleri denedim ve cok memnun kaldim sti icin bu arada bir denemeni tavsiye ederim.
    sizin egzantrikler eski tip yuksek ihtimal.. cosworth'un basi dertte.. satmani tavsiye etmem.

Emre Levent'te turkiyede ama onu motoru garantiden tamir oldu. Tabi arada ben vardim, sizin cosworth ile iliskiniz bilemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelford guzel yapiyordu cossyleri, ayyuka cikinca kelford olayi uretici degistirdiler normaldir oturur zamanlar.

Cenk ben ona katilmiyorum, ben direk cosworthten temin etmistim o blogu veya hadi cenk, justin veya mike dan aldim bu farketmemeli, sonuc olarak malzeme cosworth. buradaki tek olay bizim onlara gore dunyanin bir ucundaki ufak ulke olmamiz ben bile cosworth un yaninda kucucuk kalan isletmem ile o blogu kendim degistirdim, yine olsun yine degistiririm 2 isten para kaybetmek sorun degil ki artik cosworth blok kesinlikle satmiyorumda onermiyorum da emreyede o zaman cosworth long blok onermistim ama simdi olsa oyle soylemezdim. Misal zamaninda senden aldigimiz crawford bloklardan hic sikinti yasamadik, anca bu sene ikisi rektifiye gordu onun da sebebi biraz bosluk fazlaligindan yag eksiltmeleri idi. Ama TR de artik ciddi manada cok saglam bloklar toplaniyor, yeterki detaylara dikkat edilsin ve bilen ellerde olsun. Sonuc olarak turbo Ej bloklar TR de 93 senesinden beri var amerikaya ise 2002 de girdi arada 9 senelik fazladan deneyim var ustalarda, mekanikerlerde. kendi ustamdan orneklemek gerekirse topladigi blok sayisi cok rahat 1000 in uzerindedir ki bunun minimum 250 si forged bloktur. Ta sene 2000 de cosworth un pistonlarini JUN uretirken kullaniliyordu. Neyse kisa lafin ozu Turk un Turkten baska dostu yok
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kelford guzel yapiyordu cossyleri, ayyuka cikinca kelford olayi uretici degistirdiler normaldir oturur zamanlar.

Cenk ben ona katilmiyorum, ben direk cosworthten temin etmistim o blogu veya hadi cenk, justin veya mike dan aldim bu farketmemeli, sonuc olarak malzeme cosworth. buradaki tek olay bizim onlara gore dunyanin bir ucundaki ufak ulke olmamiz ben bile cosworth un yaninda kucucuk kalan isletmem ile o blogu kendim degistirdim, yine olsun yine degistiririm 2 isten para kaybetmek sorun degil ki artik cosworth blok kesinlikle satmiyorumda onermiyorum da emreyede o zaman cosworth long blok onermistim ama simdi olsa oyle soylemezdim. Misal zamaninda senden aldigimiz crawford bloklardan hic sikinti yasamadik, anca bu sene ikisi rektifiye gordu onun da sebebi biraz bosluk fazlaligindan yag eksiltmeleri idi. Ama TR de artik ciddi manada cok saglam bloklar toplaniyor, yeterki detaylara dikkat edilsin ve bilen ellerde olsun. Sonuc olarak turbo Ej bloklar TR de 93 senesinden beri var amerikaya ise 2002 de girdi arada 9 senelik fazladan deneyim var ustalarda, mekanikerlerde. kendi ustamdan orneklemek gerekirse topladigi blok sayisi cok rahat 1000 in uzerindedir ki bunun minimum 250 si forged bloktur. Ta sene 2000 de cosworth un pistonlarini JUN uretirken kullaniliyordu. Neyse kisa lafin ozu Turk un Turkten baska dostu yok
    Turk'un derdi usengeclik, bunu asan ustalar belli zaten bakinca saga sole

Cosworth Turkiye'yi onemsemiyor cunki sesi cikmiyor, ama beni takmak zorunda dostluk guzel sey evet..

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ben her şekilde herkesle denerim sıkıntı yok
    noslu nossuz
    ve benim msuprada kullandıgım nos 95 shot
    msupra

msky

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basmadığı bişey var

msupra nosssuz yürür korkmayın 5 dakikama bakar gelin deneyelim NOsssuz msupra ile düşündüğünüz şeyleri öle hepiniz kralsınız ya kendi ... le gerdeğe girin gazlayında görelim erkekliğinizi burda salak sulak yazmakla olmaz o işler

AMa reşit hani ben ayar yapıomuşum yaaa kol çıkarıyormuş ya Typetr lar Nie öyle kol çıkarıyor typerlar bazısına 3 de 400 devirde basızına 4 te 8000 devirdeim demesin o arkadaş
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AMa reşit hani ben ayar yapıomuşum yaaa kol çıkarıyormuş ya Typetr lar Nie öyle kol çıkarıyor typerlar bazısına 3 de 400 devirde basızına 4 te 8000 devirdeim demesin o arkadaş

ahahahhahahahaaaa
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)