bendeki silah 6 patlar moruk
konu öyle pert edilmez Teke'nin son fotoları
ECUTECH İstanbul
2 tane mi yani ak ömrümü yediniz 3 haftadır kuru 2 resimmi yani
aıjahuahuahuahuahu
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M Dr. Ecu
1.2 de 300 hp si var
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
mmustu Nickli Üyeden Alıntı 2 tane mi yani ak ömrümü yediniz 3 haftadır kuru 2 resimmi yani evet sadece 2 tane resim bi daha olmaz janım
altı bi çıksın rezil ederim erkutu
Mustu araba gelsinde gecen hafta gibi raki yapalim bogazda
millet kurban keser biz rakı töbe töbe senin arabanın rakısını içmedik daha siz içtiniz..
mmustu Nickli Üyeden Alıntı altı bi çıksın rezil ederim erkutu hep ben zaten di mi tamam ben ahırdan iyilerinden 300 tane koyuyorum sabaha hazır mmustu Nickli Üyeden Alıntı millet kurban keser biz rakı töbe töbe senin arabanın rakısını içmedik daha siz içtiniz.. biz senin yerine içtik kazım abinin yerine de balık yedik gel seninkini burda kutlayalım ekenin egsozda iyi balık pişer
moruk cumartesi akşamı dağıtalım orda o zaman
beni almayan topic olsun
HONDA OEM PARTS MESSENGER:mehmet cetin
tarantino Nickli Üyeden Alıntı beni almayan topic olsun yetişirse direk senin arabayla gelin kanka
maşallah iyi gidyor vtec seside can alıcı
bladerk Nickli Üyeden Alıntı yetişirse direk senin arabayla gelin kanka zor yetişir kanka ama hayırlısı
mmustu Nickli Üyeden Alıntı moruk cumartesi akşamı dağıtalım orda o zaman Sarıyer yolcusu kalmasın ozaman bekliorum
34 KTS 55 HONDA CRX 34 LNZ 85 SEDAN EG 34 BF 7155 SOHC VTEC EG 34 MEH 66 S2000 34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
kellll o ne biçim vtec sesidir öyle MAŞALLAH Ne zaman deniyoz
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
vakıt bulupta eksiklerini bitirirsem deneyecek adam cok gokıcım senınlede deneriz..
imhotep Nickli Üyeden Alıntı vakıt bulupta eksiklerini bitirirsem deneyecek adam cok gokıcım senınlede deneriz.. Adamım pek hızlı gördüm seni kop gel hataya benide parçala git
1.6tdi. Ecutech.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları