Ah şu plaka neden net gözükmezki video'da :)
Önündeki aracın bagajına kadar girmese kaçmasına gerek kalmıycaktı.
Printable View
Ah şu plaka neden net gözükmezki video'da :)
Önündeki aracın bagajına kadar girmese kaçmasına gerek kalmıycaktı.
Benım Arkadasım Kazayı Yapan Dıer arkadasmında eskı arabası. evet acıkcası bıraz kıllatmıslar Tunel ıcınde Ama Yapcak bısı yok Gecmıs olsun
En Ondekı Sıyah Vtecten Cekılmıs goruntusude var onda daha acık ve net gozukuyor Kacmaya calıstıgı.
SIZ HIC MI MAKAS ATMIOSUNUZ SIZ HICMI TRAFIGI TEHKLIKEYE ATMIOSUNUZ BIRAKIN BU AYAKLARI ALAYINIZ 50'YI GECMIOSUNUZ SANKI .
Kimse kusura bakmasın ama ben böle adamlara geçmiş olsun demem bile...
Evet makasta attım,el frenide cektim ama bunları yaparkenn sonunu birazda olsa kestirerek,düşünerek ne olcagını tahmin ederek yaptım bilinçsizce yapmadım..Baskalarının hayatını tehlikeye atıcak sekilde yapmadım;)
cok yazık sadece gecmıs olsun dıyurm nazar deydı bu saxolara
umarım kimsenin canına bişi gelmemiştir.. bu araba o honda civici çeviren araba değil sanırsam onun jantları siyahtı bunun normal gri.. tabi jant değiştirmediyse :). öle çok gergin bi makas atılıcak bi durum yokmuş gibi gözüküor yumusak bi hareketle ordan çıkabilirdi.. neyse geçmiş olsun.. cana gelmesinde
aynı hareketleri bizler de yapıyoruz ama tehlıkeli işler bunlar yani...
Kaza olunca da kufur yemesi gayet doğal...ben yapsam ben de yerdim eminim...
Kaza işte...Geçmiş olsun... :(
Ben burda makas atanın tecrübesizliğini gördüm başka bişey değil. :)
kazayı yapan kışı makas atmıyor ondekı araç anıden onune çıkınca direksiyonu kırıyor ve toplayamıyor..
Cevabın için sağol, ben fazla yazmam ama burada gerçektende arkadaşının arabasını hiç tanımadığı, videoda cam car a dikkat edilirse o twingonun orada olduğunu videoda cam car ın sola çıkarken camera yı öne doğru çevirince biz görüyoruz arkadaşın hiç görmeden o şekilde çıkış yapması ama herkesinde ortak kızdığı noktaların başında gelen en tehlikeliside bunu tünelde yapmasını anlamış olamadığımız için yazıyoruz. Kazadır olur ama bu şekilde olursada herkes aklına geleni yazar. İnşallah bundan ders çıkarıp bir daha bu şekilde bir iş yapmaz diyelim...
106yıda böyle çakmak büyük ustalık olsa gerek :D
ya jumbo burda herkes şimdi olmasada zamanında böle hareketler yapmıştır ama bunların sonucunda kötü tecrübeleri olanlar gibi kaza yapmayıp kendini usta şöför sananlarda vardır benim eşimde ablamda hiç kaza yapmadı onlarda mı usta şöför :D
neyse bu tür bi kazayı kim yaparsa yapsın küfürü yer tabiki bu ilk tepkidir ama ardından önemli olan insan sağlığı umarım arkadaşında bişey yoktur.
Savunulucak hiçbirşey yok bu durumda, toplanma amacı belli o hareketin amacı belli...
o twingonun içindeki anan bacın kardeşin olsa?
videonun devamını göremiyoruz , ya twingo durayamayıp ona giriyorsa yada yoldan gelen herhangi biri...
bir halt yiyorsan sonuçlarına katlanacaksın
bunun başka linki yokmu youtube yada streetfire
Yazık...En soldan giden golf'ude duvara yapıstırmış:(:(
Birileri bu sehir eskiyalarini durdursun.
makas atmış girmiş biraz geç toparlamıs. en soldaki araç önde olmasa belki toparlayıp gidebilirdi çünkü ona vurmamak için birdaha kırmış direksiyonu ve güm. keşke olmasaymış
Ahkam Kesmeye Gerek yok Arkadaslar hepımızın az cok yaptıgı gazlmalar gecmıs olsun arkadasımıza onda bısey yoktur ınsallah
Jumbo sana birsey demiyorum...
Sevdigim bi kardesimsin ama böyle bir olay hicbir sekilde haklı gösterilemez.
Forumda makas atan hızlı giden gazlayan tabiki vardır ama böyle bir olay yasandıgında kimse o durumda arkadasını savunmaz.
Az kaldı, twingo makas attı diyeceksin onu suclu cıkaracaksın.
Adam sag seritten efendi efendi gidiyor, 106 da sagdan gelip orta seride makas atıyor.
106 sanki düz gidiyor da twingo ortadan saga gecmis gibi yazıyorsunuz sacmalamayın.
Fix savunmadir bu da hangimiz yapmadikki. Yapmasan ne olur? Ben yapmadim hic daha gencim gerci ama bildim bileli arabalar altimda ve atraksiyon pesindeydim ama hic boyle bencilce ve gerzekce hareketlerim olmamistir. Yapmadan da oluyor, hangimiz yapmadi ki diye bir savunma soz konusu olamaz bu olaylarda. Trafiktesin, babanin yolunda degil. Kapali yolda istedigin kadar takla at kimse laf etmez. Trafikteysen edebinla adabinla gidiceksin, atraksiyonun sinirini biliceksin, sen arabayi degil de araba seni hukmetmeye baslarsa iste boyle s.carsin.
bu saxo kaza sonrası kaçmış mı şimdi de önceki saxo ile aynı kefeye koyuyorsunuz akıl veriyorsunuz dinime küfreden müslüman olsa ahkam kesmişsiniz yine.illa sonu kaza ile sonuçlanıyor diye yereden yere vurmaya gerek yok.
Koray Allah'ını seversen başlığa bak içeriğe bak çay demle. Konu başlığını talihsiz bir kaza yaz emin ol daha farklı yorumlar olurdu. Göz var nizam var önceki saxo ile ne araç nede konu aynı acımasız yorumlar bilmişlikler had safada yine.
Bide ben yapmıyorum etmiyorum diyenlere kıçımla gülüyorum.Ben bile korkmama rağmen makas atıyorum.
burasi bolu tuneli galiba ve en son gectigimde hiz siniri 70'ti galiba, ben de hep 70 veya 90'la geciyorum orayi ve twingo da oyle yapiyormus galiba :)
olmus bitmis, kasten atilan bir makas yok ortada bence, gecmis olsun..