O sağdaki araba nereden geldi öyle ben onu çözemedim doğrusu ?
Printable View
O sağdaki araba nereden geldi öyle ben onu çözemedim doğrusu ?
hay 106 saxo kadar basınıza taş düşsün neymıs bu 106 saxo çekememezlıgı arkdas bı honda kaza yapsa yorumları cok merak edıyorum
arkadaslar sehır ıcı hız sınırı 70 km.. sehırler arası yolda 90 otobanda 120.. 260 270 emnıyet serıdı atılıyor yarısırken.. yapılan hareketın dogru oldugunu kımse savunamaz ama sutten cıkmıs ak kasık muhabetı yapmamak lazım.. dger saxo kazasında kızılan sey adamın kacmasıydı;) bu sıtede makas vıdeosuna kotu yorum yapan bırısı bnlanmıstı olay sonunda... bırı makasta takılmıs bırı takılmamıs tek farkları bu..
ne kışkırtıcam olm adam kaza yapmıs burda kımse kaza yapmamıs gıbı konusyor herkez prof zaten herkez kıng herkez drag kıng herkez vıtes kıng adam olmus bı talıhsızlık makas atarken kaza yapmıs arkdasıda cekmıs bunu zaten arabasını tanıyan bı adam olsa bu sekılde surmez muhtemelen yenı aldı yada şöförlük zayıf.yapmıs bı eşşeklık kendısıde emın ol mutlu değildir bu tablodan ama ulan 106 saxo işte ne beklıosun çakal dır vs dır sahını satan 106 alıo vs vs genelde bı pejo grubuna kıskırtıcı baslıklar var
ey honda ahalisi varmı lan 106 ya bınıyorum cakal gıbı kullanıyorum elımde tespıh yan oturuyorum kime ne bundan ? param buna yettı bunu aldım bunu yapıyorum egomu tatmın edıyorum kime ne veya sizene ben mutluysam bu tablodan 106 ya bınmekten ne düşer size susmak.
tebrik ediyorum senı onur helal olsun
sanki honda tutuyor götü başı oynuyor
araba ucuz 10 liraya ehliyeti yeni almış bebeler alabiliyo arabayı sonra böle yollara çıkıp ağzının paylarını alıyolar makas atmak war milletin canını riske atmak war sen gel twingonun kıçına kadar gazla sonra kır direksiyonu yarım arabalık yerden geç diğer şeride 307 cinin yada yada diğer en soldakinin ne suçu günahı war hepimiz arabamıza okadar paralar harcıyoruz yurtdışından biton para gümrük vs. harcıyıp malzeme getirtiyoruz böle yeni yetmeler geliyo seni görüp gaza geliyolar sonrada gelip senin gözün gibi baktığın arabana patlatıyolar yada başkalarının canına kast ediyolar kusura bakmasın ama ben o twingoda olsam kazadan sonra elemana bişi olmamışsa kesin hastaneye gitmesini sağlardım
heee ben makas atmıyomuyum ben makas atmıyorum ama sağdan geçiyorum öle arabanın kıçına kadar yapışıp sağ sol yapmıyorum
@ Dragger
Yavuz abım bende senı cok sevıorum. Benım yaptıgım hareket cocukları savunmak deıl emın Ol benım arkadasım pıskopatmı O duvar kenarındakı arabaya vursun ve farkettıysen hızlıda deıller . Kaza sonrası Arabalar Havalandırma cıkıslarına cekılmıstır. Polısın gelmesı beklenmıstır Haberınız olsun bu arada. Bana soylenen. Hızlı gırmıs tunele Fren ustunde Dıreksıon kırınca araba atmıs kendını O yuzden spın ve kaza .
@boosted_pug
kaza bu istediğin kadar tecrübeli ol olacağı varsa olur bilmişliğe gerek yok. arabadan ne çıkacağı belli olmaz dikkat et azını burnunu elip verip seni göndermesin hastaneye öyle asarım keserim le olmuyor o işler
Haklısın uslubum yanlıs kusura bakmayın ;) ama benımde arkadasım sonucta bı an sınırlendım. Orda makas atmak vs bısı yok Hızlı geldıgı ıcın kendını kurtarmaya calısıo aynı Rollınglerde yuksek hızlarda Emnıyete kacmak gıbı.
Egeer ben delı gıbı makas atıp Patlasalardı bısı demezdım emın ol. Susardım ben sadece sıte ahalısının Bılıp bılmeden Yuklenmesıne Sınırlendım.
videoyu ıyıce ızledım ben bu kazada makas goremıyorum kamerayı ceken arkdsın arkasında saxo yuruyor tamam orasında sorun yok kamera olan arac bıanda kendını sola atıp makaslıyor ama arkasındakı saxo tvıngoyla anıden karşılaşıyor makas gıbı gozuksede carpmamak ıcın yapıyor...barız ortada he buarada makas atmıyorum dıyen ark herkesın cınde bu olay var kımse yapmıyorum demesın..
http://i38.tinypic.com/2eokwwh.jpg
Çocuklar işte böyle kaza yapa yapa büyücekler ...Mühim olan böyle ufak tefek kaza yapmaları ne kendine nede başkasına zarar vermesin gerisi hikaye umarım bu olaydan sonra bidaha öyle araba kullanılmayacagını ögrenmişlerdir yada çarptıkları araçlardaki abileri ögretmiştir ...bi taksici veya kamyoncu abisine denk gelseydi kesin ögrenirdi ya neyse ... :D
ya saçmalamayın körmüsünüz makas yok diyosunuz daha saxo en soldan geliyo önüne araç çıkınca orta şeride atıyo kendini arabanın önüne sonra toplayamıyo işte..
he olaya gelince çoğumuz trafikte bu tarz hareketleri yapıyoruz olmaması gereksede şimdiye kadar kaza yapmamış olabiliriz ama yapmayacağımız anlamına gelmez ona göre yorum yapmak lazım.
çok talihsiz bir açıklama olmuş bu..hondacıların pugcularla ne gibi alıp veremediği olabilir..benimde bir hondam var pug cu citroenci bir çok arkadaşım var ne ön yargı ile yaklaşıyorum nede aşağılıyorum..anlaşılan bazı şeyler canınızı sıkmış ama böyle ortalığı gercek mesjlara gerek yok bence hemde alakasız bir konuda..bu arkadaşın vts ile yaptığı aynı kazayı ben hondayla yaptım..altındaki sonuçta kul yapımı birşey..honda pejo citroen merso bmw hiç farketmez fizik kurallarına bile karşı hareketler yaptınmı altındaki aracın markası hiç farketmiyor..kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım çok kötü bir an Allah hiç kimseye yaşatmasın..atıp tutan arkadaşlarda 2 dk düşünüp öyle yazsınlar bence....
Hızlı,öfkeli ve beyinsiz...
forumu yaklaşık 1 senedir takip ediyorum aktif olmasamda..neyin ne olduğunu görüyorum..evet bir pug honda atışması her forumda olduğu gibi burdada var..ama bu konuyla alakasız onu demek istedim..kaza yaptı diye he bu pejo ondan kaza yaptı honda olsa yapmazdı dicek adam yokltur diye düşünüyorum yada ben çok iyi niyetliyim :):)
öncelıkle videodakı 106 değil.. SAXO ,KIRMIZI ,ZENONLU .....
2. olarak ben twingo sürücüsüne bişey felan demedım saxo vtec surucusunun yaptığı bu saçmalığıda onaylamıyorum tabıkı.. ama kaza makas yuzunden değil saxo vtec yuzunden geç görüyo arabayı ve sert şekilde dıreksıyonu kırmak zornda kalıyo.. yanı onun ıcın bence şımarıklık sonucunda oluşan bı kaza değil herkesın yaptığı gibi tunel içinde araba ötsün diye gaza bıraz fazla dokunuyolar okadar... benım görüşüm...
öteki saxo ile bu ayni degil.ne yazikki böyle kazalar olabiliyor.sanirsam bu saxo kaçmamis ve beklemis kendi hatasini kabullenmistir.ötekisi gibi vurkaç terbiyesizligi yapmamis.
yazık olmuş...
tanıdık insanlar oldu mu adı 'vay be ne geçmişsin aradan helal olsun' oluyor ama tanınmadık bilinmedik biri yapınca ve sonunda kötü bir olay olunca denilmedik şey kalmıyor.bende haklılar suçsuzlar demiyorum ama toplu buluşmalarda illaki gaza gelenler oluyor ve saxocu arkadaşın şanssızlığı önüne yavaş araba çıkmış vurmamak için elinden geleni yapmış ve kaza olmuş adı üstünde kaza hepinizin başına gelebilir..
mıllet ıyı dokturmus ama gazlamam yanlamam makas atmam dıye:)yokmu makas atmayan ıcınızde:D makas atmanın adabı var ama kımseyı bukadarda ezmeyın subaru vıdeosu koyulmustu 6.5o felan ordakı neydı makas deıldı dımı:)burda adamın onunde bıanda twıngo cıkıyor:)hersey ortada vurmamak ıcın kacıyor bırazda öndekınde hata buluorum
tamam cuma ara gelınce.. ;)
ben makas atmıyorum , ne biçim terimse bu.
Bu saxonun yaptığı kurallara aykırıdır, trafik akışına göre araba kullanmamıştır, o araba birden bire önüne çıkmamıştır, o araba zaten şeridinde yoluna devam etmektedir.
Bunun honda pejo vs vs ile ne alakası var arkadaşlar, mercedesi olan da makasa girerse o da patlayabilir.
Bencede makas yok burda.Saxo hondanın arkasından gelirken honda aniden geçince, en sağ şeritte twingo ile karşılaşmış.Kurtarmak için hamle yapmış ama başarılı olamamış.Diğer saxo ile aynı kefeye koymak yanlış bence.O saxo bomboş yerde saçma sapan hareketler yapıp spin atıp çarpıp kaçmıştı.Burda öyle birşey yok.Geçmiş olsun.
Önündeki arabayı nasıl göremiyor ya geçiniz lütfen. Adam önündeki baktı geçti bende geçiyim diyor aradan geçmeye çalışıyor.
kafayı çalıştırsın takip mesafesi bıraksın. o twingo yırtık dondan çıkmıyor. sanki yan yol var da oradan fırlamış gibi önüne çıkmış muhabbeti dönüyor da dönüyor. trafikte 5 saniye sonra nerede olacağını tahmin etme becerisinden yoksun adam makası toplu iğneyi bırak 3 tekerlekli bisiklet bile sürmesin.
aracın denge barları diğer araçlardaki gibi değil bu sebepten girecekleri yüksek hızlı makas viraj işleri onları bu hale getiriyor