facebook harici bir yere koyabilitesi varsa birinin, çok makbule geçer :=)
arabanın suçu yok, kullanıcı hatası. 10-15 verip arabayı alıyorsun ama fiyata yetenek dahil değil![]()
SON VIDEO yu yükledim arkadaşlar,
ilk mesaja koyabilirsiniz linki dilerseniz;
http://videos.streetfire.net/video/C...asi_711028.htm
birazdan aktif olur heralde![]()
Loading...
Aynisi bana da oldu da ALLAH'tan yol cok genisti tam 90 derece 1 sag 1 sol kaydim .. kaldirima dogru gittim .. yol kenarinda duran arabaya 10 cm kala durmustum .. cok fena yaa.. Ve torsiyonlar bu kadar da kalkik degilken atti daha yeni yeni alisiyordum arabaya .. ama manyak zevkli ahah![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
tünelde normal seyreden diğer arabalara yazık sen kendini öldür ama başkasına zarar verme..............
bu eleman aynı elemansa bu çocuğun sorunu farklı kendini öldüremiyor ya..bu beceriksiz bildiğin.. bundaki tek gitmiyim hesabı bari ölücezm başkalarınıda götüreyim hesabı ondan bu millete kast ediyor he bide siz videoya kaç kez baktınız ben iki videoyuda inceledim baya ilkinde eğer hondalı amca frene basmasa kendi b.kunda boğulcaktı bu burdakindede makası attığı gibi devam etse 1-2 metre bu olayı yaşamıcaktı bildiğini ölmeyi bilmeyen beceriksiz bu
![]()
Şimdi bu şerefsiz yüzünden orayı bi polis bugün yarın çözer.içerden eksoz sesi duydumu gel bakim çek sağa![]()
Vorsprung Durch Technik
oteki videoki vts deil sanrım bu otekinde tampon fln vardı die htrlıorm önde bu farklı bi araba gibi geldi bana:S
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
yazık valla caddeler kımlerle dolu 4 tane 106 gtı sahıbı oldum boyle bırsey yok dıger suruculere oluyor ne olduysa zaten...
Bu başka vts sanırım.Öbürünün dış farklıydı.
Bu araba daha sade.
İnşallah bu tarz gereksiz hareket yaparak bi genç karşıma çıkmaz.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Mallık böyle birsey, hadi kendi canından gecmissin öteki insanların ne sucu var?
Orda 2 kisiyi öldürdün mü vebalini nasıl ödeyeceksin?
Bi de sunu anlamam söyle gazcıyım böyle gazcıyım derler, arabalarını zerre tanımazlar nerede ne tepki verecegini bilmezler.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hiç yoktan fantazi yapıp donuyor adam ya yok boyle bir bilinçsizlik ...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)