User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
127 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Yine aynı Saxo herhalde kaza yapıyor

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoyu ıyıce ızledım ben bu kazada makas goremıyorum kamerayı ceken arkdsın arkasında saxo yuruyor tamam orasında sorun yok kamera olan arac bıanda kendını sola atıp makaslıyor ama arkasındakı saxo tvıngoyla anıden karşılaşıyor makas gıbı gozuksede carpmamak ıcın yapıyor...barız ortada he buarada makas atmıyorum dıyen ark herkesın cınde bu olay var kımse yapmıyorum demesın..

www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuklar işte böyle kaza yapa yapa büyücekler ...Mühim olan böyle ufak tefek kaza yapmaları ne kendine nede başkasına zarar vermesin gerisi hikaye umarım bu olaydan sonra bidaha öyle araba kullanılmayacagını ögrenmişlerdir yada çarptıkları araçlardaki abileri ögretmiştir ...bi taksici veya kamyoncu abisine denk gelseydi kesin ögrenirdi ya neyse ...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya saçmalamayın körmüsünüz makas yok diyosunuz daha saxo en soldan geliyo önüne araç çıkınca orta şeride atıyo kendini arabanın önüne sonra toplayamıyo işte..

he olaya gelince çoğumuz trafikte bu tarz hareketleri yapıyoruz olmaması gereksede şimdiye kadar kaza yapmamış olabiliriz ama yapmayacağımız anlamına gelmez ona göre yorum yapmak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kışkırtıcam olm adam kaza yapmıs burda kımse kaza yapmamıs gıbı konusyor herkez prof zaten herkez kıng herkez drag kıng herkez vıtes kıng adam olmus bı talıhsızlık makas atarken kaza yapmıs arkdasıda cekmıs bunu zaten arabasını tanıyan bı adam olsa bu sekılde surmez muhtemelen yenı aldı yada şöförlük zayıf.yapmıs bı eşşeklık kendısıde emın ol mutlu değildir bu tablodan ama ulan 106 saxo işte ne beklıosun çakal dır vs dır sahını satan 106 alıo vs vs genelde bı pejo grubuna kıskırtıcı baslıklar var

ey honda ahalisi varmı lan 106 ya bınıyorum cakal gıbı kullanıyorum elımde tespıh yan oturuyorum kime ne bundan ? param buna yettı bunu aldım bunu yapıyorum egomu tatmın edıyorum kime ne veya sizene ben mutluysam bu tablodan 106 ya bınmekten ne düşer size susmak.
    çok talihsiz bir açıklama olmuş bu..hondacıların pugcularla ne gibi alıp veremediği olabilir..benimde bir hondam var pug cu citroenci bir çok arkadaşım var ne ön yargı ile yaklaşıyorum nede aşağılıyorum..anlaşılan bazı şeyler canınızı sıkmış ama böyle ortalığı gercek mesjlara gerek yok bence hemde alakasız bir konuda..bu arkadaşın vts ile yaptığı aynı kazayı ben hondayla yaptım..altındaki sonuçta kul yapımı birşey..honda pejo citroen merso bmw hiç farketmez fizik kurallarına bile karşı hareketler yaptınmı altındaki aracın markası hiç farketmiyor..kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım çok kötü bir an Allah hiç kimseye yaşatmasın..atıp tutan arkadaşlarda 2 dk düşünüp öyle yazsınlar bence....

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hızlı,öfkeli ve beyinsiz...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok talihsiz bir açıklama olmuş bu..hondacıların pugcularla ne gibi alıp veremediği olabilir..benimde bir hondam var pug cu citroenci bir çok arkadaşım var ne ön yargı ile yaklaşıyorum nede aşağılıyorum..anlaşılan bazı şeyler canınızı sıkmış ama böyle ortalığı gercek mesjlara gerek yok bence hemde alakasız bir konuda..bu arkadaşın vts ile yaptığı aynı kazayı ben hondayla yaptım..altındaki sonuçta kul yapımı birşey..honda pejo citroen merso bmw hiç farketmez fizik kurallarına bile karşı hareketler yaptınmı altındaki aracın markası hiç farketmiyor..kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım çok kötü bir an Allah hiç kimseye yaşatmasın..atıp tutan arkadaşlarda 2 dk düşünüp öyle yazsınlar bence....
    öyle düşünen gerizekalılar var
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmem sor bakalım honda pug konusu ac bakalım yada bı arastır formu bakalım ne olcak
    neyle karıslascaksın
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle düşünen gerizekalılar var
    Allah akıl fikir versin abi ozaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmem sor bakalım honda pug konusu ac bakalım yada bı arastır formu bakalım ne olcak
    neyle karıslascaksın
    forumu yaklaşık 1 senedir takip ediyorum aktif olmasamda..neyin ne olduğunu görüyorum..evet bir pug honda atışması her forumda olduğu gibi burdada var..ama bu konuyla alakasız onu demek istedim..kaza yaptı diye he bu pejo ondan kaza yaptı honda olsa yapmazdı dicek adam yokltur diye düşünüyorum yada ben çok iyi niyetliyim

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jumbo sana birsey demiyorum...

Sevdigim bi kardesimsin ama böyle bir olay hicbir sekilde haklı gösterilemez.

Forumda makas atan hızlı giden gazlayan tabiki vardır ama böyle bir olay yasandıgında kimse o durumda arkadasını savunmaz.

Az kaldı, twingo makas attı diyeceksin onu suclu cıkaracaksın.

Adam sag seritten efendi efendi gidiyor, 106 da sagdan gelip orta seride makas atıyor.

106 sanki düz gidiyor da twingo ortadan saga gecmis gibi yazıyorsunuz sacmalamayın.

öncelıkle videodakı 106 değil.. SAXO ,KIRMIZI ,ZENONLU .....

2. olarak ben twingo sürücüsüne bişey felan demedım saxo vtec surucusunun yaptığı bu saçmalığıda onaylamıyorum tabıkı.. ama kaza makas yuzunden değil saxo vtec yuzunden geç görüyo arabayı ve sert şekilde dıreksıyonu kırmak zornda kalıyo.. yanı onun ıcın bence şımarıklık sonucunda oluşan bı kaza değil herkesın yaptığı gibi tunel içinde araba ötsün diye gaza bıraz fazla dokunuyolar okadar... benım görüşüm...

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öteki saxo ile bu ayni degil.ne yazikki böyle kazalar olabiliyor.sanirsam bu saxo kaçmamis ve beklemis kendi hatasini kabullenmistir.ötekisi gibi vurkaç terbiyesizligi yapmamis.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelıkle videodakı 106 değil.. SAXO ,KIRMIZI ,ZENONLU .....

2. olarak ben twingo sürücüsüne bişey felan demedım saxo vtec surucusunun yaptığı bu saçmalığıda onaylamıyorum tabıkı.. ama kaza makas yuzunden değil saxo vtec yuzunden geç görüyo arabayı ve sert şekilde dıreksıyonu kırmak zornda kalıyo.. yanı onun ıcın bence şımarıklık sonucunda oluşan bı kaza değil herkesın yaptığı gibi tunel içinde araba ötsün diye gaza bıraz fazla dokunuyolar okadar... benım görüşüm...
    Yanlıslıkla 106 yazmısım da sen niye büyük harfle yazıyorsun hayırdır?

Takip mesafesi diye birsey var, sen önündekinin önünü göremeyecek kadar dibine girersen basına hersey gelebilir.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık olmuş...

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tanıdık insanlar oldu mu adı 'vay be ne geçmişsin aradan helal olsun' oluyor ama tanınmadık bilinmedik biri yapınca ve sonunda kötü bir olay olunca denilmedik şey kalmıyor.bende haklılar suçsuzlar demiyorum ama toplu buluşmalarda illaki gaza gelenler oluyor ve saxocu arkadaşın şanssızlığı önüne yavaş araba çıkmış vurmamak için elinden geleni yapmış ve kaza olmuş adı üstünde kaza hepinizin başına gelebilir..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mıllet ıyı dokturmus ama gazlamam yanlamam makas atmam dıyeyokmu makas atmayan ıcınızde makas atmanın adabı var ama kımseyı bukadarda ezmeyın subaru vıdeosu koyulmustu 6.5o felan ordakı neydı makas deıldı dımıburda adamın onunde bıanda twıngo cıkıyorhersey ortada vurmamak ıcın kacıyor bırazda öndekınde hata buluorum
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tanıdık insanlar oldu mu adı 'vay be ne geçmişsin aradan helal olsun' oluyor ama tanınmadık bilinmedik biri yapınca ve sonunda kötü bir olay olunca denilmedik şey kalmıyor.bende haklılar suçsuzlar demiyorum ama toplu buluşmalarda illaki gaza gelenler oluyor ve saxocu arkadaşın şanssızlığı önüne yavaş araba çıkmış vurmamak için elinden geleni yapmış ve kaza olmuş adı üstünde kaza hepinizin başına gelebilir..
    nerlerdesın olum sen.. ??? özledim seni...

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerlerdesın olum sen.. ??? özledim seni...
    gelicem kanka güzel yerlerdeydim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam cuma ara gelınce..

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ben makas atmıyorum , ne biçim terimse bu.
    Bu saxonun yaptığı kurallara aykırıdır, trafik akışına göre araba kullanmamıştır, o araba birden bire önüne çıkmamıştır, o araba zaten şeridinde yoluna devam etmektedir.

Bunun honda pejo vs vs ile ne alakası var arkadaşlar, mercedesi olan da makasa girerse o da patlayabilir.
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)