kanka herşey doğruda bu sefer hesap ismini yanlış yazmışım :D hilmi yerine ahmet yazmışım :D adamlar ikiz nasıl gitmedi hayret :hehe::hehe::hehe:
Printable View
kanka herşey doğruda bu sefer hesap ismini yanlış yazmışım :D hilmi yerine ahmet yazmışım :D adamlar ikiz nasıl gitmedi hayret :hehe::hehe::hehe:
normalde olmuyo o gün kanka tankları doluyomuş başka bi yer buldum orayı araştırıyorum :icon_tup: bekle sen
recca canım bekliyorum hepinizi
hehe koyarım suzukinin videoyu siteye girmezsin bi daha canım :hahaha:
işleri bitsin onu da yaparız
moruk bunun sesi değişmiş yaw :D önceden daha bir gir bağırıyodu :D bakalım kameradan olabilir gelince yakından anlarız. emeği geçen herkeziz eline sağlık
ankaraya gelince demek istedim :D
hadi hayırlı olsun.
harbiden eke diye bi araba varmış :D
bende efsane diye biliyordum :Dhayırlı ugurlu olsun mustu ailesine :D
ahahah
terminatör bro parçalanamıyo :D :D
ne güldürüyo ne öldürüyo :D
eray bozdun bozdun verdin adama :D 2ye ayrıldı düzeltecem die :p:D
aynen bütün suç bende dimi :)
Maşallah maşallah yollardada görelim işallah.
aynen bundan böle her videonun bi karesine muhakkak sokacam bunu :hehe:
Masallah , insallah kazasız belasız yürür :)
ya yavrim bu ara fazla g.üm kalktı :D şu araba bi gelsin hayırlısıylada yaparız bişiler :D
mustu maşallah sorunsuz kazasız belasız binersin inşalah yapanların eline sağlık bugün gidipte bigörem fırsat olursa :)
gör tabi abim benim sağolasın :D
bu arada cumartesi bekliyoruz :D
muştu abi bu araba yanlıyormu :D :D :D
Muştu kazasız belasız fena olcak fenaa erkutun eli degiyo sonuçta ... :D
ya bilen bilmeyen arkadaşlarım için şunu birkez daha belirtmek istiyorum.
araç stock internaller üstüne yapılmıştır.
kazara 1,5 ve üstü basılsada şansa kırılmamışıtr :D
0,8 - 1,2 civarı kullanılacak olup bilmeyen arkadaşların çok bi beklentiye kapılmamalarını rica ediyorum :D
uzun zaman alınca herkes 500-600 hp bişi sanıyo :D
ama lanet ossun araba düz gitmiyo cetvel pergel getirin her türlü açıyla yanlıyım size :hehe:
ismail dürüft king ... :)
hey yavrum benım :D verdiğin açılar acıya dönüşmsinde :D
hhaha moruk asıl sulhi senın spec sen ben senı bıldım bılelı kırılmazsa ag tuning sin :D
bu mesaj ıcın butona baskam zorunda kalıcam!!!
bende button a değil angaraya gelince bişeylere bascam :D
şeytan kulağına kurşun inatla kırılmıyo :D
demekki neymiş sakınan göze çöp batar kırılmasın diye basmadık kırıldı :D kırılsın diye sıkıyoruz tık yok :D ankaraya götürürken bişi olmadıya daha olmaz gibime geliyo :D
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrr
pardon kanka ya haddimizi bilmemiz lazım :(
benim şimdiye kadar hiç kimseyle hiç bir iddam olmadı bro şöyledir böyledir diye..
ankaraya gitmedenki hali atıyorum 100 bg se eğer ben onada razıyım yetiyo bana.......