eRayın malı eRayın malı mustunun malı eRayın malı
:p:hahaha:
Printable View
eRayın malı eRayın malı mustunun malı eRayın malı
:p:hahaha:
edisden ziyade wasted spark yapsaydınız lunch control yapılamıyo die biliyorum edisle megasquirt de
Hadi hayirli olsun. Insallah kirmazsiniz bu sefer :)
valla edisle olmazsa launch msd dıs2 var onu da takarım :D şu saatten sonra ne varsa o :D
abi yurt dışında edis uygulanmış motronic e30 bmw war istersen video linkini koyayım olmaz diye birşey yok olur Allahın izniyle ama launch control yani çatara patara yok oda olmayı versin naapalım sağlıklı olsun yürüsün de eskiden çatışma çıktı sanıyorlardı sen yolda giderken ama sağlıksızdı yazık günah...
ya yavrucum olsun olmasın umrumda değilde böyle deyip deyip bana kafaya taktıracaksınız :D
yaparız biz hellederiz LTD ŞTİ :D
yok brolar yaww elde ms war o warken sıkıntı olmaz başka bişiyede gerenk yok
lunch control : bildiğimiz kallkışta çatara patara :D
flat shift : vites atarken ayağınızın gazpedalindan çekmemenize yarıyo ayak hep sabit ama araba devri istediğiniz devirde tutuyo
boost control : a - b boost mapları arasında geçiş
switchable map : 3 adet ignition ve enjection map arasında geçiş
programable output : shift light fan kontrolü yada istediğiniz herhangi bi malzemenin kontrolü vtec kick bile olur
nos control : iki kademeli nos kontrolü
bunlaar için ufak tefek değişiklikler lazım okadar allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
teşekkürler bro ms konusunda tecrübe ve bilgimiz zayıf sağolsun ankarada tolga kardeşim aklıma soktu ve uyguladık ben işe yarayan ne varsa tak takıştır ortaya bi karışık yap dedim :D belkide vardır :D
Bu aracı küçükköy sanko sanayıde atölye özgenin orda görmüştüm plakası aklımda kalmışş (EKE)
evet fedai ustam serdar kankam ve cem abim çok uğraştılar halada uğraşıyorlar :D
istanbula geldikten sonra araca lunchtan tutun pançına kadar takıcaz oda olur lunchla ilgli problem yok şimdilik sağlıklı yürüsün bakalım :)
Erkutla az once konustum ins yetisir dedi mustu benden duymus olma:D
Hadi bakalım kolay gelsin bir acyip zor yarış banane aman ben anlamam pek hesaplı ince iş :D
lülülülülülülü :D
ahaha 1 minibüs adamla geliyom bro hadi yetiştirme :D
minibüs koltuksuz kapalı kasa arkayada yorgan serdik hahahaha
Sey benim isim ciktiydida :D
3 gün önce :)
muştu : kanka araba bu hafta yetişir mi
erkut : inşallah kanka elimden geleni yaparım bakarsın yetişir
muştu : iyi kanka belki gelebilirim hafta sonu
erkut : beklerim kanka görmüş olursun hem
sonuç yanında 28 adamla arabayı almaya gelen organizasyon tören yapan bi tip 2 gündür gece geliyorum eve :mad: süpersin muştu :Deli: :Deli:
ahaha çokta tın ahahahhaa
olum geçen seferden tecrübeli olman lazım :D kelin arabada her hafta ordaydık :D
bak bu sefer rahat bıraktım seni arayıp sormadım bile sen aramadan :hehe:
böyle bişeye hazırlıklı olmaz lazımdı hahahaha :D
Mustuya ben gostericem:D
abi egzozcu kapatmisti yarin sabah alicam aksam halleferim. Bu arada egzozumu aldim cok mutluyum:D
garajı açamaz :D
ahuahuahauha bak o iş yaş işte konu komşunun vardır kumandası o zaman sakata gelir :D
Hayırlı olsun abi...
Hayırlı olsun Mustu Allah utandırmasın :)
teşekkürler arkadaşlar.