arkadaşlar video yu paylaşmak için koydum istediginiz yorumu yapabilirsiniz..kayıtlarınız varsa sizlerinkinide bakleriz.. 106 boş bende dc 4-1 v2 ve skunk komple egzos var..ondan dolayıda önden gönderdim zaten
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
yaşlı kerdeşim
Bugune kadar tanıdıgım yada tanımadıgım cok fazla kişi ile denedim ama bizim zamanımızda oyle video cekelim sonra internette yayınlayalım muhabeti yoktu
ben illaki arabamı getiririm deneriz , isteyen videosunu ceksin burya koymak işine gelirse koyar.
Gel yrn aksam deneyelim![]()
Seni bilmem ama herkez gibi biz izmirLiLerde ister vtec geçsin ister gti geçsin videolarımızı çekip paylaşmayı seven insanlarız.Elbet makarasıda olr ama adı üstünde M A K A R A !
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Ewt herzamanki gibi maksat sohbet olsun demek en mantıklısı, ama herkez iğne ustunde gibi ,1 vti başka vti yi gecebiliyo, 106 diger 106 tıyı geciyo hepsine bu gozle bakmak lzm...
Bu arada hemşeri sayırlırız memleket aydına yolumuz duserse Guzelim aydın otabanı iii mekan,![]()
![]()
![]()
Gerçi oraya racing motor yakısır
ya sen eskıden koymuyoduk dıyosunda zaman deişti bea baba dımı senı anladım vtec zaten 106 yı gecıyor neden sevındı dıye ama sevınen bıanlık yaptı bişiler bundanda olay cıkmasın yanı makara hersey
Kaşıntı Ne demek aaaa????
Benim icin nostalji olucak sen de alışmıs olcan işte.
Kuzen havalar guzel olursa getiririm tt yi ''ben kalkmam dicen haliyle'' ozman 2 roadstar bi cafeye gideriz oturup sohbet ederiz, gerci bize gulerler kıs vakti ama olsun ,Kar yagması da bnm işime gelir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)