kanka yakında sana klasman yaratıyorum gri e21 e motor aldım 2,0t olarak yapacaz :D ;) otobanda oynaşırız senle :)
Printable View
4s yalan olr m5 ın yanında yanına gelemes =) carera s le felan deneyın
bu arada ıyı gıden bı m3 te gecer 4si denemstk zamanında...
Ben bu cuma bikupon daha yapacam biliyom yine tutmayacak ama bu kuponu yaparken şartlar yine aynı olmalı Armağan sürmeli,Ahmet arka koltuktan kameraya çekmeli,Övgü yine gülmeli,Sinan dinlemeli :D Ayneen Kemal Sunal spec şiki şiki baba:hahaha:
Arabaya bugün wideband bağladık ve gereken afr ayarlarını yapabildik :)
Mertcan ve Edo çok teşekürler:icon_tup:
4s i sti la geciolar :D nolcak bu hondalarin hali :D
Carrera S falan uçmayalım bence :D
PDK lı yeni Carrera S ile M5 M3 vs yürüyemez.
Neden yeni carrera da çift kavrama varsa yeni m serilerinde de çift kavrama var ? Senesindeki teknolojiye göre düşünmek lazım bu tip arabalarda çünkü sürekli gelişme halindeler.
Abicim biz bugünkü denemelerde gördükki o günle alakası yok gidişimizin..5.vites 220 gibi 9-10 boy daha iyi şuanda ama bu armağanın m5 e yanaşmaya tabiki yetmez.Amacımız m5 ile yürümek değil zaten m3 ler ile zevkli denemeler yapmaktır :)
Boracım batuya wideband değilde turbo takalım tek olsun tr.de:icon_tup:
Valla abicim, telefonda dediğim gibi bugün bir arkadaşın doğum gününü kutladık, o yüzden gelemedim (hatta eve daha yeni geldim), yoksa ben de merak ediyordum yeni ayarlarla durumun ne olacağını, tekrardan kusura bakma. Yeni videolar varsa görelim yalnız kimlerle denediniz ne oldu merak ettim :)
Armi;Corsa ile denedik video koymayalım dendi oke dedik.
2 tane Evo tme vardı Ruf vardı ben mertcan corsa xe , karışık denemeler oldu ..Mertcan çok güzel yürüdü 1.1bar basan 330hp(bana denen o) evo'yu geçti..Bende bastım peşlerinden ama ııı :D
Ruf'a ise bişey demiyorum saygı duyuyorum böyle bir gidiş yok yaw :D