Videoyu ekleyen Armağan ,geçilen araba benim mesajın çoğu Eray'ınUmut' ise bu başlıkla meraba deyip 10 mesajınıda bu başlığa atmış
Bi ae86 muhabbeti yokmu bu erayın dikkati dağılsın biraz
EKEray 39
chiefkadir 35
Armageddon 18
edo typer 14
umutsun 10
M_PROJECT 9
ben daha yazardımda admin ler taraf tutuyor![]()
neyse iyi geceler geç oldu yatalım bari
Sen kendini tanıtsan prb. olmaz..
Biz forumda atışırız ederiz ama birbirimizi normal hayatta tanırız muhabbetimiz vardır..
Eray istanbula gittiğimde mutlaka görüştüğüm biridir keza o da ank.geldimi direk arar.. Sen'de tanışma başığı açıp kim olduğundan bahsedip konuya tatlı bir şekilde girsen sorun etmezdi kimse![]()
ya bi yemek yemeye gittim bissuru sey yazilmisbi okim
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Gece gece uyku tutmadı galiba 7 sayfa yazı yazımışsınız helal olsun![]()
kadir abi bak sen ne güzel her şeyim yapılı olsada ben m5 gecemezdim diyon ya bizim burdaki şaşkın typercılara ne dicez adamlar aldı başını gidiyo gerci ilker abi izmire uğradığından beri m makinalarla kıayaslama olmuyo typerlara ekol sözünü söledi gitti hahahahadon lastiği spec ..
bu bmw ciler kendilerine hangi arabayı rakip görüyorlar acaba? carrera 4s falan onlarla bi deneyin bakalım.. buldunuz 2 lt gariban arabayıklasmanınızdaki arabaları geçemeyince rakip olarak geriye CTR kalıyor...
acı ama gerçek
![]()
şefim sen bizim oralardan gecerdin eskiden? taşındımı sizin iş yeri? beyaz gsi vardı o zamanlarda simdi yine beyaz ama tıpır. marka değişir renk değişmez misali![]()
dın dırı dın dın dırı dırı dırı dın
denenmişini buldum
http://www.youtube.com/watch?v=W-Zj9b5aPlA
remaps.tr & Turbo Zone Garage
İlker'in araba ayrı boyutEvet benim arabanın bu specle herşeyi 4*4 lükte olsada tabiki geçemezdim
Zaten bu muhabbet başladığında "Armağan'a dedim aramızdaki farkı ölçmek için ip gerelim"diye
Ama kimsede şunu atlamasın bence benim denediğim m5'in stok m5 e enaz 6-7 boyu var
Serhatcım ofis ordan taşındı o zamanlar sende efsane siyah 106 vardı köprünün altından çok sular geçtiÖzleştik yaw
Cdm buluşma var 27 ekim gelde kaynatalım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)