Armağanın M5 inde yoksa yeni M5 motoru mu var :D :D
Printable View
Armağanın M5 inde yoksa yeni M5 motoru mu var :D :D
bu M5, sağlıklı bir E46 M3 le deneseydi aradaki fark kaç boy olurdu? :confused: :rolleyes:
bişeyi itiraf etmeliyim. armaağan ben 4 kişiydim şef tekti diyene kadar şef 2. ve 3.viteste iyi tutunmuş dicektim maşallah dicektim ama hayallerim suya düştü :(
LA ne adamsın sen ya :D Hayalleri suya düşmüş kaldır hayallerini inik gezme :D
Combo şaka biyana m5 in geçeceği zaten belli ben bahane üretmiyorum diyoruzki
m5 le denemeden önce arabayı hiç denemedik hatta milleti beklettik biraz hazır map'i attık ve direk çıktık m5 e farklı geçilince ,Clio rs ve corsa ile denedik onlarda şaşırdı araba hiç yürümüyodu 160-170 e kadar yanyana gittik baktıkki headerslı cai'li halinden kötü gibi o ara erdem sağolsun yardım etti izmirden ve diğer map'i yükledik onunlada 3-4 boy değişti ancak..ki bu hali ancak bizim fan kadar yürür..Tekrar tekrar izah ettirme Eray ufkunu aç biraz :D
şefin yeşil çam zamanları :D OFSAYT ŞEF
http://www.youtube.com/watch?v=yEasYU4P8pg
Tamam oğlum pes siliyom bu videoyu :D
Eray'ın ankara çıkartması öncesi tüm vti,vtec herkesi geçtiğini söylediği 406 sı
Bu arada Clio Rs te chip mip yok ve 3kişi Eray yannız :D
Fark 19boy :D
http://videos.streetfire.net/video/C...Eke_639477.htm
ahahahah köşeye kısılmış fare spec :D koy çokta tın typer geçtiğimin videosu var yetiyo bana :D olur böle arada çıkıyo fake videolar 2 tane far var benım oldugum bile belli değil eray yazdınız sürdünüz piyasaya :D
maşallah arabalara ya deneyenlerede aynı sekilde.
M makinaları denemelerde görmek cok guzel ve sevindiric=)
ayrıca videodaki typar sahibiyle alakalı böle bi beyanatı zaten yok kendisini tebrik ediyorum , lakin bişey sölemek istiyorum,
hergecilen bmw nin vanosu bozuk ne iş diyolardı şimdide her gecilen typara ayrsız diyolar anlamadım gitti=)
duzgun m5 ın nasıl gıdecegını cok ıyı gostermiş sesıde cok guzel gelıyor.
Yazmadım yazmadım dayanamadım...
Aramagan da
Kadir Abide Yakın arkadaşımdır Yanlış anlasılmasın Kadir abinin Honda sı var die onu Savunmuyorum bilmenizi istedim.
Kadir Abi konda ydan Ali abiden Kpro Aldı icindeki yazlım ıle baktık araba normal bi sekılde gidiyordu
Sonra rbc takıldı Bizde elimizde olan rbc li mappi attık İzmirdeki Erdem kardesminin yarımıyla.Tabı Bu arada Arabanın AFR si ne durumda bilemiyoruz.
325ix az cok arabadan anlıyorsan bir arabanın AFR si bozuksa nasıl ne kadar fark edecegini biliyorsundur.İlk basta dedigim gibi kimseyi savunmuyorum ama kadir abinin arabası gercekten ayarsız ne durumda oldugunu bilmiyoruz.Ben kaç kere soyledim kadir abi boyle gazlama dikkat et die kendiside soyler zaten.Durum bundan ibaret
tekrar soyluyorum kimseyi savunmuyorum
Ama M5 de yabana atılır bir araba degil Gercekten güzel Gidiyor.
ben e46 m3 le denedıgımde 1-2 m3 onde 3 un sonlarında m5 gecmeye baslıyo
ama kullanım olarak m5 daha zevkli ve kontrollu :D
mapper diye bisey yok zaten mertcan ecu tuner diye var :icon_tup: