Tamam oğlum pes siliyom bu videoyu
Eray'ın ankara çıkartması öncesi tüm vti,vtec herkesi geçtiğini söylediği 406 sı
Bu arada Clio Rs te chip mip yok ve 3kişi Eray yannız
Fark 19boy
http://videos.streetfire.net/video/C...Eke_639477.htm
Tamam oğlum pes siliyom bu videoyu
Eray'ın ankara çıkartması öncesi tüm vti,vtec herkesi geçtiğini söylediği 406 sı
Bu arada Clio Rs te chip mip yok ve 3kişi Eray yannız
Fark 19boy
http://videos.streetfire.net/video/C...Eke_639477.htm
ahahahah köşeye kısılmış fare speckoy çokta tın typer geçtiğimin videosu var yetiyo bana
olur böle arada çıkıyo fake videolar 2 tane far var benım oldugum bile belli değil eray yazdınız sürdünüz piyasaya
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
maşallah arabalara ya deneyenlerede aynı sekilde.
M makinaları denemelerde görmek cok guzel ve sevindiric=)
ayrıca videodaki typar sahibiyle alakalı böle bi beyanatı zaten yok kendisini tebrik ediyorum , lakin bişey sölemek istiyorum,
hergecilen bmw nin vanosu bozuk ne iş diyolardı şimdide her gecilen typara ayrsız diyolar anlamadım gitti=)
BOZBEY
duzgun m5 ın nasıl gıdecegını cok ıyı gostermiş sesıde cok guzel gelıyor.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Yazmadım yazmadım dayanamadım...
Aramagan da
Kadir Abide Yakın arkadaşımdır Yanlış anlasılmasın Kadir abinin Honda sı var die onu Savunmuyorum bilmenizi istedim.
Kadir Abi konda ydan Ali abiden Kpro Aldı icindeki yazlım ıle baktık araba normal bi sekılde gidiyordu
Sonra rbc takıldı Bizde elimizde olan rbc li mappi attık İzmirdeki Erdem kardesminin yarımıyla.Tabı Bu arada Arabanın AFR si ne durumda bilemiyoruz.
325ix az cok arabadan anlıyorsan bir arabanın AFR si bozuksa nasıl ne kadar fark edecegini biliyorsundur.İlk basta dedigim gibi kimseyi savunmuyorum ama kadir abinin arabası gercekten ayarsız ne durumda oldugunu bilmiyoruz.Ben kaç kere soyledim kadir abi boyle gazlama dikkat et die kendiside soyler zaten.Durum bundan ibaret
tekrar soyluyorum kimseyi savunmuyorum
Ama M5 de yabana atılır bir araba degil Gercekten güzel Gidiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)