valla orasını ben bilemem ben mapper degılım
Oz' a sormak gerekli
ama iyi bi ayarla araba ciddi sekılde degısıyor K serisi motorlar bunu herkes biliyor
ama demiyorum M5 i geçer
hani turbo olsa basınç açssa belki 5 boy fark eder :)
Printable View
ben e46 m3 le denedıgımde 1-2 m3 onde 3 un sonlarında m5 gecmeye baslıyo
ama kullanım olarak m5 daha zevkli ve kontrollu :D
mapper diye bisey yok zaten mertcan ecu tuner diye var :icon_tup:
kocamman bir kasa ile yanlamanın duygusunu bir kerede olsa tadın derim :D çok farklı bir dünya m5 yaw
Arkadaşlar konu sakata gidiyor. Bu konunun başlangıcından beri hem kadir abi hem de armağan (abi) iddasız bir şekilde konuştular. Olay sadece daha önce açılan bir konuya ışık tutmaktı. Bence ve bir çok kişi tarafından tutulduğu açık. O yüzden bence daha arabalar hakkında yorum yapmaya gerek yok.. Kırıcı olmaya başlayacak gibi geliyor.
M5 valla herkezin binmesi gereken bi araba gerçekten. :) Ama Armagan abinin araçı çok temiz bi araç bi halısaha cıkışı bakmış arabasına tertemiz.
m5 deki 3 kisiyi cikar fark bundan da fazla , ayarli haline say , yine ayni fark cikar bilemedin 1 2 boy daha kapasin . kapatinca nolcak orasida ayri bi olay ama zaten hiz arttikca acilacak bu fark yine . m5 deki top end kac aracta var ?
bu videonun ozu su hala anlamadi kimse
" n/a typer ile m5 gecilmez " gectim derseniz hava durdum sahitlerim var diyen adamin videosuna doner. :D
tebrikler armağan yannız övgü gülüşler olmamış türk filmindeki karakterler gibi :D:D