112mb lik boyutu ile rapid linki mail adresınde :D
Printable View
kadir role ayarsız çıkılırmı.yinede maşallah.bende deniyecektik m5 le nasip olmadı:)
kadir abinin kpro ayarsız normal sonuç, ayarlı olsa bile bu kadar fark olmaz ama gene m5 geçer
merak ediyorum sadece camı çervesi çamurluğu sökülmüş çöpe dönmüş arabalarla m5 denemesi nasıl olur. çünkü o araçlarda modifiyeli sınıfa giriyormuş veya sahipleri öyle sanıyor :))
sağlıklı araçlarla denememizde m5-e46 m3 manuel;sıfırdan basınca 3.vites bitmeden geçemiyor 250 km ye kadar da yaklaşık 3 boy civarı fark oluyor.
Kaderde Varsa Dıe baslayan bı cumle var o gelıo aklıma bı hondacı olarak :D Atmosferık olarak m5'e sansımız yok bunun BEN'de farkındayım . Zaten Tek sevdıgım Bmw M5 Allah kaza bela vermesın . :)
kadır abıyı cesaretınde dolayı armagan arkadasımızıda typer ıle denedıgı ıcın ayrı ayrı tebrık edıyorum eray arkadasımıza gelınce eray senın essegın kacık olsun usta bana defalarca anlamıyosun anlamıyosun dedın alakası yok m5 te cok guzel yuruyo m3 te cok guzel yuruyo ama unutma el elden ustundur her araba gecılır onemlı olan sevgı saygı sana o gunde soledım benım denedıgım m5 bu typerlamı denıcem dedıgı ıcın bız o konuyu actık.armagan arkadasımızı tanımam gormuslugum bıle yok kendısı bır bmw sahıbı olarak mutevazılıgını takdır edıyorum
Videodaki ses benim, yüreğirlerin kameradan çekilmişti ama videoyu ekleyen bizim o dönemki arkadaşlardan corsa gsi lı hikmet diye bir arkadaştı silinmesi için görüşürüz istersen biz o dönemde turbotyper ile atmo s2k nın bukadar fark edeceğini düşünemediğimizden şaşkınlık ifadesi olarak biraz abartı şekilde baarmışız :D
masallah guzel deneme olmus :)
Komik video ama cidden baya fark yemiştim eheheh ama turbo yapmamı sağladı Yürom ona burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyim :D
Videoyu silmeye lüzum yok o zaman sinirimi bozan o yorumları yazanlardı. Yorumlar silinse de yeter bana :) Şaşkınlığınız süper ama abi kimse beklemiyordu öyle olacağını. Bu arada tarihte 2006 Eylül baya zaman geçmiş...
bence normal sonuç budur kadir arkadaşımızın aracı ayarsız olabilir ama armağanda cümcür cemaat rolle gelmiş eşi dostu doldurmuş arabasına :) tebrikler arabasına iyi bakıp iyi yürüttüğü için.......
...........................................