User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: AVKSERVIS TT LS1 Maserati vs HKS GT570 R35 GTR

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ramazan senin varligin yeter

Ozgun supra denemesini ben gitmeden yapalim ama o yaris icin onceden bir yer belirlemek lazim 1-2 saat icinde gidip yapilacak bir organizasyon degil

Miniks supra denemesine sende gel orda tekrar denemis oluruz

Maseratinin maksimumu 30psi + 250shot

Ozgun DBN linkini vermistim sana zahmet bir guncelle listeyi

Iyi dilekler icin tesekkurler

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel deneme olmuş 4 gün önceki masvette değil o araç ayrıca o hızlarda basarken önünüze biri çıkınca kimse lütfen diye konuşmaz konuyu çarpıtıp tozutmayın foose bile tv de konuşurken bipppleniyor. halil kendini biple çocuğum 7 yaşından küçük biri izleyebilir
    cerenimoooooo

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tr de izlemek güzel araç sahiplerine ve emek harcayanlara teşekkürler.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu Masvette 4 gün önceki masvette degildire katılmıyorum

ben yarış sonrası aracımdan indigimde volkan abi beni tebrik etti bende onu tebrik ettim ben senin aracını böle bilmiodum basar basmaz yanından uzucam sanıodum diye de ekledi
    hatta ve hatta aracım hiç olmadıgı kadar iyi kondisyonda dedi

ben az biraz anlıyorum video da yada denerken missfire a benzer bişi duymadım ama konuşmıyayım diyorum bazı arkadaşlar yüzünden aramız acılcak

neden bu kadar cok yancı var anlamıyorum

neyse bir dahaki denemede her iki aracında hiç bir sorunu olmaz inşallah da güsel bir deneme gerçekleştirirz

yanlış anlaşılmasın benim masvetteyi gecme gibi bir hayalim yada bir istegim yok hatta bende 4 direk acar diye düşünüyordum demekki benim aracım da hızlıymış çok şükür

tekrar tekrar zevkle ve zevkle denerim ama yeterki yarış sonrası bir arıza yada başka bişi varsa yüz yüze konuşlsun video kondugu zaman ortaya cıkmasın problem
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu Masvette 4 gün önceki masvette degildire katılmıyorum

ben yarış sonrası aracımdan indigimde volkan abi beni tebrik etti bende onu tebrik ettim ben senin aracını böle bilmiodum basar basmaz yanından uzucam sanıodum diye de ekledi
    hatta ve hatta aracım hiç olmadıgı kadar iyi kondisyonda dedi

ben az biraz anlıyorum video da yada denerken missfire a benzer bişi duymadım ama konuşmıyayım diyorum bazı arkadaşlar yüzünden aramız acılcak

neden bu kadar cok yancı var anlamıyorum

neyse bir dahaki denemede her iki aracında hiç bir sorunu olmaz inşallah da güsel bir deneme gerçekleştirirz

yanlış anlaşılmasın benim masvetteyi gecme gibi bir hayalim yada bir istegim yok hatta bende 4 direk acar diye düşünüyordum demekki benim aracım da hızlıymış çok şükür

tekrar tekrar zevkle ve zevkle denerim ama yeterki yarış sonrası bir arıza yada başka bişi varsa yüz yüze konuşlsun video kondugu zaman ortaya cıkmasın problem
    Kanka masvette ve senin arabanın günü gününü tutmayabilir bu çok normal ama Skyline için aynı şey pek söz konusu değildir sanırım ? Siz beyaz ile denediğinizde aranızdaki fark ne kadar oluyordu ordan kıyaslayabiliriz? Gerçi Hulk daha hızlandı demişsiniz Skyline ile tekrar denerseniz sağlıklı bir denklem kurulur
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara maserati ye ayrıca tebrikler....
    Dr.Ecu AntaLya

BlackEmperor
    Misafir
    2 aracada maşallah tez zamanda dünya rekorunun gelmesi dileklerimle artık kime nasip olursa olsun 1-0 olsun bizim olsun

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka masvette ve senin arabanın günü gününü tutmayabilir bu çok normal ama Skyline için aynı şey pek söz konusu değildir sanırım ? Siz beyaz ile denediğinizde aranızdaki fark ne kadar oluyordu ordan kıyaslayabiliriz? Gerçi Hulk daha hızlandı demişsiniz Skyline ile tekrar denerseniz sağlıklı bir denklem kurulur
    skyline nın sorunu olmadıgını kim sledi ?

daha bugun iki adet O2 sensorunu degiştirdim soldakiler iflas etmişti onlar arıza veriodu arcta bakjalım bugun yagmur var yarın denicez GTR 01 ne kadar fark edicek görücez

ayrıca benim aracım en son 1 boy geciodu skyline ı ama şu anda bir iki parca degişirdigimden gene aynı şekilde 4 5 boy kadar geceim diye düşünüyorum

bu demek degildir ki masvetteyi gecerim yada yanında giderim

benim aracım stock motor bundan fazlasını yapamıyorum

ama masvette öle degil nos memesi büyütülür basınc daha fazla acılır herşey yapılabilinir ben onun la aşık atmıyorum

sadece ogun denedik cok güsel birbirimizi tebrik ettik orda kimse bana demdi araba kesiodu daha yavaştı diye

sonradan bu tip şelerin yazılması güsel degil

GTR ile denedigin de aracın basıncı da yüksek ayrıca 7 küsür litresi olan bir aracta 1 psi bile cok şey degiştirebilir veyahut + 50 shot
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skyline nın sorunu olmadıgını kim sledi ?

daha bugun iki adet O2 sensorunu degiştirdim soldakiler iflas etmişti onlar arıza veriodu arcta bakjalım bugun yagmur var yarın denicez GTR 01 ne kadar fark edicek görücez

ayrıca benim aracım en son 1 boy geciodu skyline ı ama şu anda bir iki parca degişirdigimden gene aynı şekilde 4 5 boy kadar geceim diye düşünüyorum

bu demek degildir ki masvetteyi gecerim yada yanında giderim

benim aracım stock motor bundan fazlasını yapamıyorum

ama masvette öle degil nos memesi büyütülür basınc daha fazla acılır herşey yapılabilinir ben onun la aşık atmıyorum

sadece ogun denedik cok güsel birbirimizi tebrik ettik orda kimse bana demdi araba kesiodu daha yavaştı diye

sonradan bu tip şelerin yazılması güsel degil

GTR ile denedigin de aracın basıncı da yüksek ayrıca 7 küsür litresi olan bir aracta 1 psi bile cok şey degiştirebilir veyahut + 50 shot
    aynen herşeyin yüz yüze konuşulması,söylenecek herşeyin sıcağı sıcağına söylenmesi en güzeli..daha sonrada o vardı bu vardı denince işin tadı kaçıo.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)