http://www.youtube.com/watch?v=0ry5B35zrSY
hani vardıya reklamıda kaybolmayan sakız istiyorum bende 106 istiyorum..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0ry5B35zrSY
hani vardıya reklamıda kaybolmayan sakız istiyorum bende 106 istiyorum..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
tool saol thanks.. buyrun arkadaşlar virüssüz video![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
eroll fazla heyecan yapmıssınız yaa bız bunu hep yazıyoruz zatenn normalsenınde alısman lagzım
gercekten guzl yurumus araban tebrık ederım daha fzla vıdeo beklyoruz![]()
krala selam 106 devam..mertjan heyecan yapan ilk defa binen bi arkadaş ben deilim O![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
GTi lari falam gecmeyi birakinda, biraz gercek araba gecmeye calisin :P
Kusura bakmayin ama cok acayip bi video olmus gecince arabadan cıglıklar filan kopuyo sanki turkiye yunanistan macının 90. dak tr 1 gol attı
Yorumlarda ilginc her vti her 106tıyı geciyo demek, niye vti lar ozellikle 106tıyı baz alıyo anlamadım![]()
Ama her araba bir degildir tabi her 106 tıda aynı gitmez
''Yorumlarda ilginc her vti her 106tıyı geciyo demek''
ben böyle bir yorum göremedim ?
tabiki her honda ve her vtec'te aynı yürümüyor....geçmişler ve sevinmişler çok şaşılacak bir şey değil....sizinde videolarınızı bekleriz![]()
arkadaslar lutfen. Savasmayin, sevisin!
Simdiden uyari yapiyorum lutfen gerginlik yaratcak cevaplar yazmayalim, sizinde videonuz varsa sizde ekleyiniz, kardes kardese gecinelim.
Tesekkurler.
GTI ile VTİ'ı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz ki ztn....yani eşit değiller bir kere kafadan 40 hp fark var![]()
Benim gerginlik yaratcak mesaj olarak, Yunanistan machi gibi soylenmish olan kishilere yoneliklil mesajlar olacaktir.
herkes istedigi araba hakkinda istedigi dushunceye sahip olmakta hurdur, vede bunu bir cumle ye koyabilir. Benim gorushume gore, 106gti i gecmek o kadar ovulcek bir olay olmadigi icin o cevabi yazdim.
Ama gelip "ahah salaga bak nasil bagiriyor" desem baska olurdu.
Bir insan gorushlerini iki sekilde ortaya koyabilir;
1- seviyeli
2- seviyesiz
Seviyesiz sekilde koyuldugu surece bu gorushler, hakaret sekilini alir vede saygi dishi olur.
Seviyeli oldugu surece ise, bir insanin gorusuhu fikir olarak, vede genede diger insanlarin dusuncesine acik olarak ortaya koyulmushtur, vede herhangi bir saygisizlik soz konusu degildir.
Benim seninle ayni gorushte olmamam saygisizlik anlamina gelmez. "106gti bence gercek bir araba degil" deyince, senin "106gti i super bir spor araba" fikirine saygisizlik yapmis olmuyorum. Sadece senle ayni konuda ayni dusunceye sahip olmadigimi soyluyorum. Darilmaya vede kirilmaya gerek yoktur.
Umarim anlatabildim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)