şuanda hafif siklet roll şampiyonu zade son ünvan maçınıda aldı bakalım yarın birgün daha hızlısı çıkacak mı?:)
Printable View
benim ünvan peşinde olduğumu nerden çıkardın musti:) polemiğe çekme beni :D
ZaDeye mahş çok güzel yürümüş :)
sonuç normal daha önce tahminimi gökiden yana kullanmıştım...
106 KING ZADE....
maşalah göki daha iyi olman dileğiyle:)
goki maaşallah Allah nazardan saklasın. açıkçası şaşırmadım sonuca beklediğim gbi olmuş. AK 106 yada Maşallah ;)
süpersin kel maşallah :D
maşallah zd ye çok güzel gidiyo;) biz arkadan basıp geçelim dedi mustafa biz geç bastık :D
2 aracada masallah. crm cok ıı 106 vts yapan bı fırma bu fırmanın yaptıgı aracı gecmıs olması zd nın nasıl bı yaratık oldugunu gosterıyor:D gokım helallllllll:D kazasız belasız kardesım;) mantar abıme slmlar:D
knka mşllah valla
göki tututu maşallah :D harika yürüyo zd arabamı yapıyorum yardıma gelsene :D bi iki ufak tefek kablo var toparlanacak :hahaha:
vayyy masallah Goki :D
bu 185 hp olan 106gti degil mi lan
olm dün pedal tokatladım ahahahah pat pat pat :D
ulan uyuyodum sesınıze uyandım gece ):))) az basın bırazcık :D hahahaha .maşallah LAZ ım :))
baysikil derken bisiklet dio.. Daha doğrusu fransızcada sefa nın montu geri ver anlamına gelio :D
hakikaten zd iyi yürümüş :) 2 aracada masallah.
aldın mı kafasını :D
kanka sonucunu bildiğim için ben pek şey etmiyorum:) sadece insanların merakını giderdim ben aracımın nasıl gittiğini muho Skn typer ile çözmüştüm.o yüzden benim gözüm hep üstlerde daha da iyi olucak inş.bu denemeyi sana armağan ediyorum :icon_tup: