vıdeo ya CECO vs GOKI veya AK vs ZD
yazsa ok de crm yı nıye karıstırıyolar?
Printable View
moderatorlerden rica edersenız baslıgı değiştirir..
aynen en mantıklısı o...
ozman şoyle bişey yapalım ben vıdeoyu koyan arkadastan özür dileyeyım kusura bakmasın... konudakı servıce baslıkları değiştirilsin lütfen...
senin arabada throttle body mi var ceco?
he ok ok şaşırdım yanlıs anlamısım kop :D
cengizim suat abi birtanedir onu çok severim mami abide öle geldiniz çok güzel denemeler oldu çok güzel videolar oldu geçseydin inanki bugun göki yi tebrik edenler senide tebrik ederdi senin arabanında maşallahı var zaten ufak tefek eksiklerin varsa tamamladıktan sora göki senle yine deneyeceğini yazdığını okudum bir post da ayrıca o gece kaputunda crm de yazıodu suat abide yazıodu başka birsürü kişide yazıyordu hatta birkaç isimden sonra bir de ben yazıyordu geçseydin onlara pozitif reklam olucaktıda geçilince sorun mu oldu cvr geçilseydi crm fb geçilseydi suat abi ak geçildi ikiside mi kötü oldu araba senin onlarla alakası yoksa bunu tebrik ettiğin postta dile getirseydin keşke başlık editlenirdi tatsızlık yaşanmazdı sende çok iyi bir insansın boş yere kalp kırma yanlış tanınma forumda seni seviyoruz haftaya ak yi değil seni görmek için gelirim deneme istersende kendi aracım namına denerim ....
kaput NOT 36 nın kaputu emaneten aldım, gokıde bılıyo hatta bagajıda gokıden ıstedım ıkıncı bı bagaj varmıs onda. neyse vıdeo ortada sımdılık sonuç bu c.tesı gokıde munasıp gorurse ben tekrar denemekten yanayım... eyv saol kımseyı kırmak üzmek gıbı nıyetımız yok kanka bız ıyı olana ıyıyız...
neyse ya uzatmaya gerek yok.. eksikler giderilir yenıden denenır. hatta bende gelirim denemeye 3 araba oluruz.:)
ceco ne ettin kanki ama olsun araclara masallah
tamam gokı c.tesi bidaha deneyelım, kırıcı konustugum kısıden ozur dıledım zaten, kimseyle ugrasmaktan yana deılım... yıne hbrlşerız, sen kalabalıgı sevmıyosun bı kamera aracı sen ben cıkalım ok
ben ilk gün dedim gel fiber bagajı al diye kiloları eşitliyelim açısından.
gel bebişim gel:D
cts günü değilde pzr sabahı çıkalım saat 6 da aynı yerde buluşuruz.
Ben kalabalıgı değil dizi tekrarı gibi aynı araçların buluşmalarına gitmiyorum o gün yine bi org. yaparız. mmuştu satışa uğratmaz ise:D
haberleşiriz yine.
!!! cts günü değilde pzr sabahı çıkalım saat 6 da aynı yerde buluşuruz.
Ben kalabalıgı değil dizi tekrarı gibi aynı araçların buluşmalarına gitmiyorum o gün yine bi org. yaparız. mmuştu satışa uğratmaz ise
haberleşiriz yine. !!!
tamam hacı bana uyar ve pazar sabahı super olur, ok paslasalım yıne