cok denemek istiyorumda deneyen yok biri var arkadasın arkadası bakalım belki onunla deneriz.
Printable View
akşam denicez cenk le vtec2 vs sierra
katalogta vtec2 max.hızı 218 mi komik :D , doğrusu 19x lü birşeylerdi eminim....
Konu cenke yaradı,denıcek araba cıktı :)
bursadan varsa 206 bende denerim dolu boş farketmez. hatta 206 gti stock varsa 60-200 denerim.
honda civic fabrika verisi 195dir
Yok artık diye tepki vermeden önce sormak istiyorum. Aracınızda neler var.
Bu arada kadrandaki sapma linear değildir. Yani düz bir orantı ile gitmez. Yada basit matematiksel bi formüle dayamak çok zor. Araçların markasına modeline göre deişir. Bu arada sapma oranı her km de farklıdır. Hız yükseldikçe sapma oranı artar.
bişey yok denecek kadar az deneyip görmek istiyorum sadece stock 206 gti ile.
206 gti hiç gitmeyen bir araçtır ama stock olarak övünebilecek tek özelliği alt devirden itibaren çok torklu bir makina olmasıdır. Kendince yürür diyebilirsek her devirde direk yürümeye başlar. Alt devirde VTI ile bile deneyince direk kafa çıkartır ve hız yükselincede hacmin etkisiyle gene gider. Stock GTI 5inci viteste çoook rahat kesiciye girer. Hatta kesicide gider. Chip ilede limitör abartılmamışsa gene kesiciye girer. Denemek tabiki güzel zevkli birşeydir ama ben bir ön bilgi vermiş olayım dedim.
söylediklerinizi biliyorum teşekkürler. gti a bindim kullandım. geçmek gibi bir iddaam yok sadece denemek istiyorum :)
sonuç ne oldu acaba ?
cenk kendı yazar:)
5-10boy arasında cenk geçti. vtec2 18" jant vardı 14" takıp gene denencek.
Video varmı? Bu konuda işgal oldu, video varsa yeni konudan devam :)