İkiside çok iyi gitti,tekrar deneme imkanını forumdaki "olası"gerginlik yüzünden yitirmeyin ;)
Printable View
İkiside çok iyi gitti,tekrar deneme imkanını forumdaki "olası"gerginlik yüzünden yitirmeyin ;)
güzel yürümüşler.. :)
Dostca denemeler olduktan sonra sürekli denenir arabalarr daha net sonuçlar çıkar
mertcan güzel espiriler bunlar dur ben de yapıyım
heee biz milleti kandırmak istedik amacımız buydu hahahaha ne komik di mi
videoyu mustafa çekti koprüyü geçtikleirnde 1.4 öne çıkmıştı kısa mesafe sonrası krc öne çıkmaya başladı bitince de seref usta mustafa ben izledik maşallah dedik o kadar ayrıca krc ye güzel ayar yapmışsın bu kadar yürüdüyse senin emeğin çok fazla en az 2 3 boy kadar fark etti demiştin daha önce gerçekten de öyle olmuş yazıları net okumadığını düşünerek ya da net ortamında yanlış anladığını düşünerek tekrar yazıyım şeref ustanın arabası süper yürüyo tebrikler gerek yok böyle yazılara di mi biz oraya geçelim diye gitmedik 2 boy gerisindeysek arabamız iyi olmuş dedik bu kadar yürüdü maşallah ikisine de
bu hafta geliyo o ya da hasandır başka varsa 1.4 denemeye gelebilir sorun yok
neden yitirelim abi kim ne derse dedin ikisinin de maşallahı var sen de ordaydın hiç gerginlik gördün mü mertcan sanırım bişeyleri yanlış anlamış onu da açıkladık zaten farklı bişey olsa şeref usta kendi de yazar
erkut keşke araya bitanede vtec ataydınız araçların gideri daha net belli olurdu. maşallah ikisinede
Ankaraya gelicem...arabayı erkut abiye teslim etmeden bi deniyecem herkezle :D ...teslim aldıkdan sonra bidaha deniyecem :D
arabalarda muazzam yürümüşler bravo valla...
evet denedim şeref abıyle denedıgımde 3ün sonuna dogru ben bıraz bıraz uzamaya baslıyorum 1,4 lede denedım ılk denedıgımde her vıtesde bıraz bıraz uzuyodum daha sonra deneme şansım olmadı ama 1,4 suan cok sıkı gıdıyo gercekten bir kac hafta sonra yenıden denerız videoyu koyarız
Erkut bi deneyemedik bu 1.4 le yaw :(
Tunayın vti la deneme güzel olur ama sonuç farklı olarak vti lehine biter :)
anladım abi ben kimseyle zaten tartışmayız forumda da olsa demek istedim
o gün biz aslında senle deniycektik abi unuttuk sözleşmeyi araşalım dedik kaldı öyle bu cuma deneylim olmazsa
evet abi geçer boy boy amaç yurtdışı forumlarına bu kadar yürüyo diye koymak adamlar krc yi ne bilsin o kadar yürüdüğünü ama vti ın şu kadar boy gerisindeyse fena değil derler mesela o açıdan deneme isteğim o kısım yanlış anlaşılmasın
hafta sonu ordayımmmmm sorularınızın hepsini cvplayacağım arkadşlarrrr
Maşşalah çok güzel