cuma akşamı mertcan turbosuyla arkadan beni çeker cuma ordayım herşeyimle:D:D:p:p
Printable View
cuma akşamı mertcan turbosuyla arkadan beni çeker cuma ordayım herşeyimle:D:D:p:p
herşeyimle derken :) kalabalık mı gidiyorsun
kazasız belasız maaşallah her ıkı aracada
bu beyaz 1.6 ies le bende denemek ıstıyorum benım arabayla setuplar hemen hemen aynı sayılır sadece kısam yok sonucu gercekten cok merak edıyorum cunku
burhan kısa benim aracım dada yok merak etme kardeş nezaman istersen deneriz:)
2 aracada maşallah. Hastayım Şeref abi sana :D
ahauhauhau bende açıklama bekliyorum " arkadan derken " :hehe::hehe::hehe::hehe:
ahhh ahhhh mertcan sana bi laf sölüyoruz bin ah işitiyoruz ne zaman bu lafları düzünden anlıyacan bilmiyorum ki
yazdığım lafın açılımı
ben geldiğimde benle deneyecek olursa mertcan da turbosuyla bizi arkadan kameraya çeker hani bazen kamerada aksaklıklar oluyor ya eşit olur hiç değilse demek istedim
ben kafayı peynir ekmekle yemedim turbo vtece kafa tutacak kadar :icon_wack
he şöyle olur senin arabanın turbosunu sökeriz her yerde deneriz :hahaha::hahaha::heyoo::D
fazla takılma böyle şeylere bak ben taaa istanbuldan kalkıp geliyorum araba kaldırmak için :surucu:
tarantino kardesim yanlıs anlamazsan sana bisey sormak istiorum en ii yürüyen 1.4 benim diosun kalkmaya ankaraya falan gidiyosun aracında ne var gercekten cok merak ettim konuya acıklık getirebilirmisin ?
mehmet hondam draglarında 2 kez 1.4 kategorisinde birinci oldu yani geçmişten söylemesi ona dayanıyo şu anki halini sorduysan hasanın setupın azcık farklısı var yani farklı kişiler yapmadı onu da :D bi de hasanla denemeleri öyle hırs üzerine falan değil keyfine yine forum ortamında yanlış anlaşılmasın amaç ikisini deneyip ve de aynı dynoya çıkartıp eksiği fazlası ney onu görmek yeni parçaları ona göre belirlemek
en kötü yürüyen 1.4 benimki :X varmı bişi dicek yüzüme solesin :p
tolga alem bana bende sana hastayım hee saolasın kardeşimm;)
kurbanlarıma birini daha ekledim dün akşamm hahahahaha