bu hafta sonuda yalan oldu :\
bu hafta sonuda yalan oldu :\
Ey başkasının gözünde kötü bir ben gören! Gördüğün kendi beninin aksidir; ondan nefret etme...
Herkese teşekkürler aracın baskımı kacırıyo diye bir soru olmuş evet o gece baskı hat safada ısındı zaten o denemeden sonra kapmamaya basladı çünkü hiç soluk vermeden arka arkaya bastık biz araca oda baskıyı epey kötü duruma getirdi bizim hiçbir iddamız yok işin keyfindeyiz en hızlı yada değil artık umrumda değil kendi kendime gazlıyorum keyfini çıkarıyorum aracın.Denemek isteyen olursada dostça olduğu sürece seve seve.Mustafa abi sanada ayrıca teşekkürler konu en sonunda aydınlığa çıktı.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
Kazım abinin sihirli ellerine teşekkür etmek lazım , cidden 1.4 evrim geçirmiş, adeta vtec edası hakimdi üzerinde, 2 aracada çok maşallah tekrar
Teşekkür ederim inş. bir işlerimizi bitirelim daha güzel olacak hacim küçük çıtırlık şeyler çıkartıyo ama zevkli oluyor tabi böyle şeyler duymak dahada sevindiriyo insanı tekrar teşekkürler.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
masallah guzel denemeler olmus
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)