10 kusur yapmıslıgım var
ama kasmaklazım ıste
10 kusur yapmıslıgım var
ama kasmaklazım ıste
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bunu iltifat oalrak kabul ediorum eheheh
patch yok setup onemli tabi.
patch diil de tweak diye minik bi programcığı var, LFS i gıdıklıyo azcık![]()
lisans kral ya değişmem hiçbişeye verdiğin paranın tek tek her kuruşuna öyle bi değiyo ki crack falan çıkaranları kınıyosun bi anda![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Lzv12nwnq5Y araya sıkıştırak kalite çöktü uplaod edince![]()
edit lendı ... usluba dıkkat etsek ıı olcak
driving force pro var bende bahsettiniz direksiyon ilk geldinde almıştım tr ye 1 seneyi geçti heralde en fazla 1-2 kez oynadım ve kutusuna koydum duruyo vallahi isteyen varsa açık arttırma satıyım![]()
bu direksiyon cikali tr de 2 seneden fazla oluo sanirim bende 1 bucuk senedir var .Gerci Dfp direksiyonlarin ferrarisi dir degerini hic kaybetmez ehehe![]()
bi de g25 lere bak KoRy bence. sıralı ya da H tipi shifter + 3lü pedallı çıkıyo arkadaş kutusundan![]()
bana fazla bi cekiciligi yok g25 ub debriyaji disinda.shifteri plastik kulanissiz bisey.dfp ye shifter ayarladiktan sonra ustune bide dandik bi direksiyon alip onun pedalini debriyaj yaptiktan sonra g25 e pek gerek yok300 dolar cok para
ya evet çok para da güzel bi pedal + shifter almak da aynı para aşşa yukarıbi de g25 in pedallarının sertliği mükemmel deniyo hatta ayakkabıyla daha gerçekçi oynanıyomuş falan. direksiyon simidi daha büyük, kullanılan malzemeler falan mükemmel gibi (deri direksiyon metal pedallar fln
) bana baya iyi gbi geliyo seneye düşünebilirim fiyatı düşerse biras
![]()
bende seneye dusunurum anca askerden gelince.askere gitcez evlencez kovaladigimiz islere bak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)