neyse haklısın abi ama genede birbirlerine yakın araclar diye yazdım...
Printable View
Valla derdiniz beni geçip video çekmekse buyrun deneyelim hemen
çıkalım otobana
seve seve denerim
museyitseniz gelin...
Siz bi yuzyuze gorusun bence daha guzel konusulur , yanlis anlasilmalar var belliki ...
valla gelin deneyelim
sorun degıl benim icin..
yer belli mekan belli..
utku ne saçmalıyorsun sen bence sen fazla ilaç almıssın bgn
kendine dikkat et sanada başarılar.
Arabasınında amına kouyum turbosounun da vtecgının de jantınında
allah belasını versın bunu dedırttınız ya bana valla helal olsunnnnnn
böle olmaz severek ayrılın :D
utku mertcan olmuyor be biraderlerim size yakismiyor, yuzyuze konusun cozun gereksiz mevzular, bir adam geldi araya tas soktu nifak yapti siz bozustunuz ciddi gereksiz...
nolluo lanişiniz gücünüz yokmu sizin eski dosttan dusman olmaz sacma sapan konuşmayın beni delirtmeyin ayıptır yazıktır lan tekkelime daha yazmıyorsunuz ikinizde bırakın zamana ben gelince enine boyuna konuşalım kesinlikle yazı yazmıcaksınız modlar ne yazarsanız yazın silicekler geriye kalangaz veren mallarda konuşmasın kraalını banlarım itiraz ederse gerçektede banlarım adamı delirtmeyin
civic olsyıns gelince kulaakla basınc anlaşıılmaz arsbalar hakkındada götünüzden yorum yapmyın
herkes basar basıncını denerler kim gecerse geçer herkesinkendine göre sebebleri vardır basar basmaz kimse kimseye karışamaz
Istanbul tayfasında bu yok ıste..
Bızde bır deneme ustune bır dunya kavga
Istanbul denıyor gecen gecıyor kalan kalıyor
Mertcanla-Utku arasındaki konu ayrı , bu konunun yapılan deneme ile alakası yok bize yorum yapmak düşmez kendi aralarında çözerler..
Diğer konuya gelirsek, benim açtığım konuda ve diğer konularda turbo vtec yokmu diye morel bozucu çağırımlarda bulunuldu , ona rağmen orda gittik her ne olursa olsun dostca denedik.
Şimdi bazı arkadaşlar neyi tartışıyor veya neyi savunuyor , anlam vermiş değilim gerçekden..