yazdıklarım kötü birşeylere sebep olmadı işallah? düşüncemi yazdım sadece şu basınç olayıyla ilgili
seninle ilgili bir durum yok kardeşim..sende doğruları yazmışsın
edit : Ayrıca bu koyduğum video neden kaldırdı diyen arkadaşlar için ,
ben daha önce bu şekillde 2 konu daha açmışdım , açtığım konulardan bulabilirler hepsini bir süre sonra silindiğini , bunun sadece o video için özel bişey olmadığını anlayabilirler. Videodaki şartlara göre araç değerlendirip videoda öyle gidiyordu , nasıl bu basınçda böyle gitti gibi yapılan bir kritik tutmaz..
nedir bu basınc olayı yaa kim ne isterse basar kimi ne ilgilendiriyor 18 psi i 8 psi geçer bukadar basit aralarında dünyalar yok vbelli başlı şeyler var biri derki kulağımda duydum11 den falza basıodu LAN SANANE kime ne basarsa basar Götün yiyiyosa sende bas karılık yapma erkeksen bas görelim neymiş ciğerli makinan burda yeter sidik yarışınızdan bıktım lan yo o onu yok bunu bu geçer emin olunki mertcan da basarsa aşa kalşmaz kimseden ama kendince sebebleri var Haa çok istiyosanız çok inada bindirirseniz basar sorun olmaz makinasından bi sorun çıkmaz korkmayın yane öleee korktu kakası geldi sekilllerine triplerine girmeyin ama utku ilemertcanın arasındaki şey yanlış anlaşılmadır ben eminim hepsi gelir geçer ama 3. sahısları bundan sona harbi banlarım ! sittin sende açmam gider abul subuk gereksiz forumlarda yazışırsınız
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
olum nbıosunuz lan sız ne trıbe gırdınız ankaraya gelım bı mangal yakalım yumusatıyım sızı... lan ayılar akıllı olun lan... gelırım oraya gorursunuz ayıyı... ozgun ayısıda gelır... olum oturun konusun bu kadar mı uzaklastınız bırbırınızden... kardesım Mertcan adam senın yuzune bakmadıysa sıcagı sıcagına bırader bı sorun mu var dıe yanına gıdıp yuzyuze konussan bu noktaya gelmez konusmalarınız. sız dostsunuz sıze yakısmaz uzak kalmaz. yanyana ıken cozuceksınız problemlerı. karı koca bosanıo 15 sene sonra ıcıne atmaktan sız ıcınıza atmayın sevdıgınızın yuzune konusun. unutmayın sevmeyen arkadan konusur.
ıkınızde yakınsınız bırbırınıze yuzyuze konusun opusun helallesın kardesım biz geldıgımizde de hepberaber olalım ınsallah... Allah ayırmısan. amin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)