evet googleye levent kesen yazıp arasdırdım şimdi 16 nisan 2006 imiş editliyorum mesajımı
Printable View
evet googleye levent kesen yazıp arasdırdım şimdi 16 nisan 2006 imiş editliyorum mesajımı
Özür dilerim aklım çok farklı şeylere daldı konuyla alakasız ama bu dünyadaki tek dostumu bende trafik terörüne kurban verdim o geldi aklıma :'(
olay 2006 nisan ayında oldu bende oradaydım hatta yolun karşısındaydım herşeyi canlı gözlerimle gördüm
allah rahmet eylesin başn saolsun adaş...
http://www.youtube.com/watch?v=CEt5tN3Agys&NR=1 izlerken bi de bu videoya denk geldim tam aptal bunlar yaa
arkadaşlar ben o yarışta gözetmen arkadaşlarımın sayesinde görevliydim.çok kötü bir olaydı:(.olay günü opet yetkilileri cem yılmazı getirmişlerdi.ve cem yılmazın geleceği günler öncesinde duyurulmuştu.cem yılmazın gelmesinden dolayı aşırı kalabalık bir gündü.amerikanlar her zaman en son start aldığı halde,ilk kalkışları amerikanlara yaptırdılar.seyircilerde söz dinlemiyorlardı.tel örgü falan yapılmıştı ama tel örgü neyi korurki.adam tam gaz gidiyo zaten,birde geçilmeye başlayınca çaktı nosa dibine kadar.arabasındada bi terslik vardı kıçı başı oynuyup duruyodu.araba aldı başını gitti.hatırlamak bile istemiyorum.bende alkol olayını duymuştum.
malesef bu olay tr'de darag olayını bitirdi...
Bu kazadan sonra sürücü Levent Kesen ne ceza verdiler acaba? Yada güvenlik önlemlerini yeteri kadar almayan yetkililerde ceza aldılar mı?
Levent kesenin babası tanıdığım bir abi.Oğlu kaza yapmadan 1-2 gün önce kendisini cok özdüğünü Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın dediğini hatırlıyorum ve ardından bu kaza oldu.İlk kez burda yazıyorum...
yarışta GTR07 ile görevliydik...
okuldan arkadasımdı vefat eden gençlerden biri...
Deneyimsizdi herkez,tamda bu sıralarda drag sporu resmen altın çaglarını yaşıyordu.yarış olsunda nasıl olursa olsun düşüncesi vardı
belki bu kaza ilerde olucaklarıda önledi.bir müsibet bin nasihata bedeldir...ama sonu böyle olmamalıdı.
sunu iyi ve net biliyorum...levent kesen ve cem yılmaz opetin otobüsünün içinde viski içiyorlardı...arac tam vites degiştirirken nosa basılınca direksiyon hakimiytini kaybetti...Allah bi daha bizlere göstermesin.bu yüzden antalyamızda ve diger illerde bu olaydan sonra drag sporuna ilgi azaldı...zaten suanki durumumuzdan belli degilmi?
Başlangıcı cok güzel bir gündü. Yerel kanal olarak komple ceken biz vardık o gün. Cem Yılmazlada bir röportajım olmuştu otobüsünde. Bu kareleri ceken Bora refleks olarak düğmeye bastım kayıdı kestim ama sonra devam etmem gerektiğini düşünerek tekrar kayıda girdim demişti. Herşey saniyeler içinde berbat bir hale gelmişti.
bu olaydan önce hipodromda bu arabada opet reklamı yokkende bir skntı yasamısdı Ölenlere ALlah rahmet eylesin opet gitti iş bitti gibi birsey oldu.
sunu bilir soylerim bu kazada surucunun gram sucu yada yanlisi yoktur, tamamen organizasyon ve federasyonun sucudur . starttan 30 metre sonrasina seyirciyi gecirmemek organizasyonun elinde olan birseydir bu kurali koyacak olanda federasyon . sucsuz olan biri varsa oda surucudur.
bende ordaydım tamamen seyırcılerın hatasıydı. pıste yatıp ayakkabılarını cıkaran jandarmaya bagıran elınde bıra ıle gezen ınsanlar vardı. jandarmaya saldırdılar. boyle ınsanlara bu olay mustahaktır. ama faturası bıze kesıldı o ayrı. organızasyonda eksıkler olmasaydı boyle seyler olmazdı. ama tel orguyu devıren zıhnıyet duvarda orulse ustunden atlar :)