Tolga Savacı´nın böyle bi olayı olmuştu,Ankara´da.
Var mı Videosu ?
Printable View
Tolga Savacı´nın böyle bi olayı olmuştu,Ankara´da.
Var mı Videosu ?
nos a abanmak nedir ya? gaz pedalı gibi mi oh sonuna kadar bas full nos yeah..
yaşanmış bir kötü olay, suç tamamen güvenlik önlemini almayan bunu denetlemeyen görevlilerindir. Opetin ayırdığı bütçe ne kadardı acaba ne kadarını harcadılar? şu motorspolarına hak ettiği gibi kim sahip çıkıcak merak ediyorum.
yaa çok gereksiz bi hort olacak duygulandım be pehhh sene 2002 2003 gibi felan ben cocukdum babam baskentte calısıyodu baskentte bi kaç amerikancı usta vardı hafta sonları babam dukana goturdu beni sırf o dukkanın onunde yatan toz kaplamıs v8 leri izlerdim aksama kadar ey gidi ey . bide şey vardı bi tane ford tanus vardı altun fordun yanındaki performans shopda unuttum adını daha dorusu orada altun fordmuydu bilmiyorum cocukdum o zaman baskent sanayi sitesi amerikan kaynıyodu en az 10 tane yatan vardı simdi nerdeler acaba eskiden guzeldi ya izlemesi zevkliydi fazla apaci yokdu . :((( duygulandım keşke hiç yaşanmasaydı su kaza. bu kaza yasanmasaydı . su an gercekden ciddi profosyonel drag arabaları olurmuydu oda ayrı bu konu tabi .
orda yarış izletmek nasıl bi mantıktır ya :(
antalyada pist olsa biz antalyalılar olarak farklı yerlerde olurduk kesin.
Allah rahmet eylesin böyle kazaları Rabbim hepimizden uzak tutsun
diyecek bişey yok aynı kafalar devam ediyor ders almadan....
olay tam karşımda olmuştu..tekrardan yaşamış gibi oldum..ölenlere Allah tan rahmet diliyorum..